Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ebből lehet rendőrségi feljele...

Ebből lehet rendőrségi feljelentés?

Figyelt kérdés

Ma szálltam volna az autómba be, amikor egy idős asszony a kocsiból elkezdett nekem ordítani, hogy haladjál már, én meg válaszoltam neki, hogy most szállok be. Erre, elkezdett nekem trágár szavakat mondani. (ró. adék stb) felídegesített, oda mentem az autóhoz, hogy maga a ro. hadék és velem így ne beszéljen. Ki akart szállni, de le fogtam az autó ajtaját, hogy ne tudjon. Majd beszaltam az autóba és eljöttem. Lehet ebből, valami bajom? Sajnos, mostanában elég rosszul alakul minden, így kicsit idegessebb vagyok a kelleténél.

Egy szemtanu csak annyit látott, hogy én mentem oda a kocsihoz.. Az előzményeket nem hallotta.

És még annyi hogy mellettünk volt még vagy 20 hely, ahova parkolni tudott volna.

2024. júl. 25. 11:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hatásosabb eredményt érsz el egy ilyennel pl: mami, mikor d.gták meg magát legutóbb?

Ha nem vette fel kamera, nem lesz belőle semmi.

Még csak személyes szabadság korlátozásában sem áll meg a szitu.

2024. júl. 25. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Bármiből lehet feljelentés, de eljárást nem indítanak minden csip-csup dologból. Ez csak egy kis kakaskodás, amiben mindkét fél hibás volt, nem fog senki olyan dologért feljelenteni, amit ő kezdeményezett.

Magadra vigyázz inkább, hogy ne kerülj ilyen helyzetekbe, és ne legyen gyorsabb egyszer a kezed, mint az agyad. Nyugodtan ordibálhatott volna magának, le se szarod.

2024. júl. 25. 11:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki laza, az ilyenkor beül az autójába és el nem indul, míg az idegbeteg tombol. Közben jót röhög rajta.
2024. júl. 25. 11:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Kamera tuti volt, mert olyan helyen volt.

Ő kezdeményezett, de én léptem oda az autóhoz. Amit egy tanú látott. Sajnos, az előzményeit nem hallotta.

Vigyázni szoktam. Bár, még nagyon nem is történt velem ilyen. 1 perc volt az egész. Be tettem a kocsiba a cuccokat és már halottam hogy mondja nekem.. Szépen válaszoltam és folytatta.. Miközben volt egy csomó parkoló hely. De ő pont mellém akart beállni. (viszont, előtte már beállt egy másik helyre, ahonnan kijött) szóval, nem szoktam ilyet csinálni, azért is félek. :D de az hogy valaki így beszéljen velem egy parkoló hely miatt, amiből még van 20 szabad azért nonszensz.

2024. júl. 25. 11:44
 5/8 A kérdező kommentje:
3 Azért, nem bírt mellém beállni, mert nyitva volt az autóm ajtaja, mert pakoltam be a cuccokat. Már épp szálltam volna be, amikor elkezdett nekem magyarázni. Roh. adék, ku. rva anyad kb minden mocskos szó elhangzott a szájából. De legközelebb (remélem, nem lesz ilyen) majd ezt csinálom. :)
2024. júl. 25. 11:48
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

"Ki akart szállni, de le fogtam az autó ajtaját, hogy ne tudjon"

Azért te is megéred a pénzed, ezt egy nagydarab kopasz autókereskedővel már nem merted volna, ugye.

2024. júl. 25. 12:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#6 Én pl bárkivel merném, aki igazságtalanul jár el velem szemben. Nem félek attól, hogy megüt, mert ő jár sz#rul akkor is.
2024. júl. 25. 12:16
 8/8 A kérdező kommentje:

6

Nem. Nő vagyok. Nyilván, nem szeretném ha tettlegeseg lenne bármiből..

2024. júl. 25. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!