Miért kedvelik a nők a sorozatgyilkosokat?
Figyelt kérdés
Igaz Amerikában szinte szokványos számukra, hogy a nők rajonganak a gyilkosok után, Magyarországon meg az a menő aki cigányokat ölt (nem egyszer láttam és hallottam, hogy mennyi undorító féreg egyetértett azzal az esettel, bár azok többsége férfi). Mégis sosem sikerül megértenem őket, ha valaki megöl és megszégyenít egy emberi testet (Richard Ramirez, Ted Bundy esetei pl), az miért vonzó és miért lesz romantizálva? Külsőleg szerintem átlagon aluliak, még csak nem is helyesek.júl. 24. 14:18
11/15 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de mire érted a kamuzást? A férfi sorozatgyilkosok hajlamosak „levadászni” áldozataikat, akik gyakran idegenek számukra. A női sorozatgyilkosok hajlamosak „összegyűjteni” áldozataikat, azaz olyan embereket célozva meg körülöttük, akiket már ismernek, gyakran anyagi haszonszerzés céljából (Harrison szerint a női sorozatgyilkos leggyakoribb motívuma az anyagi és hatalomszerzés volt. Yaksic azt is megjegyezte, hogy az elmúlt évtizedben jelentősen megnőtt a bosszúból elkövetett gyilkosságok száma a női sorozatgyilkosok körében, ami az esetek 50%-át teszi ki). A nemek közötti különbségek azt mutatják, hogy a férfigyilkosok gyakran szexuális indíttatásúak. Ezek kutatások alapján vannak felállítva, nem én hordom össze csak úgy véletlenszerűen..
júl. 24. 16:15
12/15 anonim válasza:
Kamuzol, mert a kérdés nem ez volt, hanem az, hogy a nők miért szeretik a sorozatgyilkosokat, te meg - amikor konfrontálnak a vállalhatatlan hülyeségeddel - elkezded random terelni a témát.
13/15 A kérdező kommentje:
"A kérdés nagyjából annyira értelmes, mintha megkérdezném, hogy a férfiak miért sorozatgyilkosok?" Kettőnk közül nem én kezdtem el piszkálódni, és jobbik esetben is csak kijavítottalak, nem tereltem a témát. :) Az, hogy vállalhatatlan hülyeségnek tartod, azzal sajnos nem tudok mit kezdeni, teljesen normálisan tettem fel a kérdést, hála égnek kaptam normális választ. De te valamiért csak nem tudtad megállni azt, hogy ne köss valamiképpen belém.
júl. 24. 16:27
14/15 anonim válasza:
Van benne egy messiás komplexus, majd ő megmenti. De sokkal inkább a ráutaltság, valószínüleg ezek az emberek kevésbé sikeresek a normális emberekkel és így egy börtöntölteléknek nincs nagyon választása, jobban szüksége van rá.
Nyilván nem egészséges kötődési mintáik vannak ezeknek az embereknek.
De én a sima énekesekért rajongást se teljesen értem, pedig azok nem bűnözők. Én egyáltalán nem vagyok rajongó típus.
15/15 anonim válasza:
Én inkább azt látom, hogy az önbizalomhiányos fiúk vannak oda meg vissza ezekért az aljadékokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!