Tatabánya vagy Szolnok?
Melyik város élhetőbb? Melyik tetszik jobban?
Olyan válaszok érdekelnek elsősorban akik voltak mind a két helyen.
Tatabánya elég kiterjedt város és igazából nem is az a baj vele,hogy "ipari" ,mert bőven vannak családi házas, vagy belvárosias részei ,mert több korábbi település összevonásával lett plusz a lakótelepek, de ez minden nagyvárosban megvan. Szolnokon is.
A gond,hogy nagyon elhanyagolt általánosan. pld a lakótelepek kis része van csak szigetelve láthatólag. a lakosság összetételén az utcán és a helyi tömegközlekedésen kiváltképp nagyon érezni,hogy ez egy "lepukkant munkásváros". az emberek mentalitásán is sztem,ami elég rideg, meg a környező településekről beáramlók az autóbuszállomáson,meg a teljesen lerobbant vasútállomáson sem javítják a "hangulatot".
Nemrég beszéltem valakivel, aki Békéscsabáról költözött ide társasházba a feleségével és ő is az itteni szomszédai "rosszindulatára" panaszkodott.
#12 Furcsa, amit írsz, mert amikor Tatabányán éltem évekig, az ottani munkahelyemen volt a legtöbb jó fej kollégám, szinte kivétel nélkül mindenki közvetlen, kedves volt, még a főnökök is. Én ott tapasztaltam meg először, hogy egy cég lehet kellemes környezet is, nem csak gyomorgörcsös.
A szomszédainkkal nekünk is voltak problémáink, de ez bárhol előfordulhat.
Abban igazad van, hogy a vasútállomás környéke nagyon lepukkant, de a "beáramló" emberekre csak annyit reagálnék, hogy egyszer érdemes lenne megnézned Cegléd autóbusz állomását, máris jobbnak látnád a Tatabányait.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!