Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tatabánya vagy Szolnok?

Tatabánya vagy Szolnok?

Figyelt kérdés

Melyik város élhetőbb? Melyik tetszik jobban?

Olyan válaszok érdekelnek elsősorban akik voltak mind a két helyen.

júl. 23. 10:23
1 2
 11/13 Ignis Subdialis ***** válasza:
59%
Nekem sok ismerősöm kötött ki Szolnokon szakmai okból, és mindannyian nagyon kedvelik a várost.
okt. 4. 23:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Tatabánya elég kiterjedt város és igazából nem is az a baj vele,hogy "ipari" ,mert bőven vannak családi házas, vagy belvárosias részei ,mert több korábbi település összevonásával lett plusz a lakótelepek, de ez minden nagyvárosban megvan. Szolnokon is.

A gond,hogy nagyon elhanyagolt általánosan. pld a lakótelepek kis része van csak szigetelve láthatólag. a lakosság összetételén az utcán és a helyi tömegközlekedésen kiváltképp nagyon érezni,hogy ez egy "lepukkant munkásváros". az emberek mentalitásán is sztem,ami elég rideg, meg a környező településekről beáramlók az autóbuszállomáson,meg a teljesen lerobbant vasútállomáson sem javítják a "hangulatot".

Nemrég beszéltem valakivel, aki Békéscsabáról költözött ide társasházba a feleségével és ő is az itteni szomszédai "rosszindulatára" panaszkodott.

dec. 19. 02:23
 13/13 anonim ***** válasza:
51%

#12 Furcsa, amit írsz, mert amikor Tatabányán éltem évekig, az ottani munkahelyemen volt a legtöbb jó fej kollégám, szinte kivétel nélkül mindenki közvetlen, kedves volt, még a főnökök is. Én ott tapasztaltam meg először, hogy egy cég lehet kellemes környezet is, nem csak gyomorgörcsös.

A szomszédainkkal nekünk is voltak problémáink, de ez bárhol előfordulhat.

Abban igazad van, hogy a vasútállomás környéke nagyon lepukkant, de a "beáramló" emberekre csak annyit reagálnék, hogy egyszer érdemes lenne megnézned Cegléd autóbusz állomását, máris jobbnak látnád a Tatabányait.

dec. 19. 08:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!