Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt olyan freelancerek...

Vannak itt olyan freelancerek akiknek nehezükre esik a reklámozás, posztolás?

Figyelt kérdés

Úgy könnyebb ha egy kézzel fogható termék mögött el tud bújni egy arc, ez maga a brand.

Ugyanakkor mi van, ha szolgáltatást nyújtok, mondjuk oktatást, ahol ott kell lenni az arcomnak, vagy más ilyen személyesebb hangvételű dolog. Elterveztem mikkel szeretnék foglalkozni, de nagyon kínlódok, mert rettegek a megítéléstől…

júl. 23. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Készíttetsz képeket profi fotóssal. Nem kell műtermi, inkább olyan helyzetekben, ami a szolgáltatáshoz kapcsolódik. Így lesz egy profi megjelenésed. Sok ismerősöm csinálja ezt. Készíttettek egy sorozatot és azokat használják fel a posztokhoz. Közben persze készülnek képek a foglalkozásokon, rendezvényeken is, azokat is használják. De indulásnak nagyon jó a profi sorozat.
júl. 23. 10:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem szolgáltatásnál se kell feltétlenül arc. Értem amúgy a félelmeidet.

Pl. Úgy is lehet, hogy van egy saját weboldalad, ahol max valami bemutatkozás részen felteszel egy képet, akár tevékenység közben, ahol nem is látszódik annyira az arcod, pl egy táblánál mutogatsz egy német igeidőt félig a tábla felé fordulva. A nevedet is csak itt jelenítenéd meg valami rövid bemutatkozó szöveg alatt. De facebookon vagy bárhol a profilod lehet valami kép, ami a szolgáltatáshoz kapcsolódik, pl színes betűkkel DER DIE DAS. A szolgáltatásnak is adhatsz nevet, hogy ne a te neved alatt fusson. Pl ha Nagy Béla vagy és németet oktatsz, akkor lehet a neve: "online német Bélával" vagy "Nagy Német".

júl. 23. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia, Fabini Piroska workshopjait nézd meg. Én is voltam nála. Kifejezetten az önreklámozás nehézségei vannak nála fókuszban.

Viszont a rettegés az önértékelési probléma. Nem fog csak úgy megoldódni.

júl. 23. 11:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
júl. 23. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!