Vannak itt olyan freelancerek akiknek nehezükre esik a reklámozás, posztolás?
Úgy könnyebb ha egy kézzel fogható termék mögött el tud bújni egy arc, ez maga a brand.
Ugyanakkor mi van, ha szolgáltatást nyújtok, mondjuk oktatást, ahol ott kell lenni az arcomnak, vagy más ilyen személyesebb hangvételű dolog. Elterveztem mikkel szeretnék foglalkozni, de nagyon kínlódok, mert rettegek a megítéléstől…
Szerintem szolgáltatásnál se kell feltétlenül arc. Értem amúgy a félelmeidet.
Pl. Úgy is lehet, hogy van egy saját weboldalad, ahol max valami bemutatkozás részen felteszel egy képet, akár tevékenység közben, ahol nem is látszódik annyira az arcod, pl egy táblánál mutogatsz egy német igeidőt félig a tábla felé fordulva. A nevedet is csak itt jelenítenéd meg valami rövid bemutatkozó szöveg alatt. De facebookon vagy bárhol a profilod lehet valami kép, ami a szolgáltatáshoz kapcsolódik, pl színes betűkkel DER DIE DAS. A szolgáltatásnak is adhatsz nevet, hogy ne a te neved alatt fusson. Pl ha Nagy Béla vagy és németet oktatsz, akkor lehet a neve: "online német Bélával" vagy "Nagy Német".
Szia, Fabini Piroska workshopjait nézd meg. Én is voltam nála. Kifejezetten az önreklámozás nehézségei vannak nála fókuszban.
Viszont a rettegés az önértékelési probléma. Nem fog csak úgy megoldódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!