Miert vagyok rosszul a posztolastol?
Sziasztok, nem tudom pontosan hova kene tenni ezt a kerdest😅
Nem szeretek nagyon posztolni kozossegi oldalakra, storykba se es azt vettem eszre az evek soran mindig elkezdek izgulni / furan erzem magam miutan kirakok valamit. A tartalmaimmal nincs semmi baj, csak.. egyszeruen ilyen fura erzes jon ram. Valaki ezt erti?
Lehetseges hogy koze van ahhoz hogy nem szeretem annyira ha eszrevesznek, marmint nem szeretek kozeppontban lenni?
Ennek mi oka lehet?
Koszonom ha barki is valaszol, legyen szep napotok!
"jajj, mások miképpen fognak reagálni rá", "milyen megjegyzések érkeznek" vagy hasonló lehet mögötte esetleg.
Lájk-várás is lehet.
Az elvárásaid miatt van.
Akármi is az, engedd el. Csak posztolj, nem számít, jön-e rá reakció vagy nem, esetleg ki mit ír oda.
Én tesztelési szemlélettel csinálom: teszek fel különböző tartalmakat, és ami jól működik, azt beépítem a későbbiekbe is. (Nekem üzleti szempontból fontos, hogy hatékonyan működjenek.)
#1 igen lehet olyasmi:/
Nem, a likeok nem erdekelnek xd
De köszi
Ugyanez van velem is, úgyhogy teljesen megértem a helyzeted.
Pár évig senki sem tudott az Instagram-omról (máshova nem posztolok sosem) és azzal a körülbelül 10 követőmmel osztottam meg pár dolgot, de a kedvenc együttesem miatt regisztráltam, hogy őket követhessem. Akkor sem posztoltam sokat, de még nem volt jelen ez az érzés. Aztán egyszer csak elkezdtek bekövetni az osztálytársaim, barátaim és mivel akkor még látszott az aktivitás (ki kit követett épp be, mit kedvelt) nőtt a követőim száma. És bár most sincs sok (de álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyi ember lesz kíváncsi rám/a posztjaimra), de kialakult bennem is ez az érzés.
Magamnál arra vezettem vissza, hogy nem szeretek középpontban lenni, és visszahúzódóbb vagyok néha. Kicsit néha tartottam a fogadtatástól is, pedig aztán kirándulós képekkel van szinte csak tele a profilom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!