Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akinek szüksége lenne szeretet...

Akinek szüksége lenne szeretetre, az kitől nem kapja meg?

Figyelt kérdés

#szeretet #elismerés #elfogadás #szeretethiány #elismeréshiány #elfogadáshiány
júl. 21. 00:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A szüleitől nem kapta meg. Onnan erednek a problémák. Nem tud normális, kölcsönös szeretetkapcsolatokat kialakítani.
júl. 21. 00:09
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Attól nem kapja meg, akitől szüksége lenne rá. Ez lehet bárki.
júl. 21. 00:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Az eredeti kérdésem az volt, hogy "Ha szükséged lenne szeretetre, azt kitől nem kapod meg?" - de ezt a felvetést nem ajánlotta a rendszer.
júl. 21. 00:13
 4/8 anonim ***** válasza:
69%

Társtól lenne szükségem szeretetre, ezt nem kapom meg.Hét éve már,hogy egyedül vagyok.

Munkahelyen kedvelnek,hobbim miatt is ,de ami fontos lenne, a jó szó,a szeretet az teljesen hiányzik az életemből.

F

júl. 21. 06:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Senkitől. A kedvesem rég kidobott, az egykori barátaim mind magyarázat nélkül szívódtak fel, a rokonaimmal mindig is csak elviseltük egymást, ameddig feltétlenül muszáj volt.
júl. 21. 08:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A szüleimtől érzelmi támogatást nagyon, nagyon ritkán kaptam csak. Valahányszor próbáltam ilyen téren nyitni feléjük (főleg tini és fiatal felnőtt fejjel), szinte mindig leintettek, lekicsinyítették a dolgot, vagy a sajátjukkal licitáltak az enyémre. Egy igazán kemény időszaktól eltekintve tényleg ez ment.

Párkapcsolatom sosem volt még. ~20 éves koromig totálisan hidegen hagyott az egész, azóta ~4 év telt el, és már egyre inkább érzem a hiányát.

Barátok pedig, pár kivétellel, szó nélkül tűntek el az életemből. Egyszer csak nem válaszoltak többé. De még az üzenetet sem nyitották meg. Akik mégis itt maradtak, hiába vagyok értük nagyon hálás, velük nem mindig az igazi.

júl. 21. 12:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#2-essel értek egyet.

Akitől vágyik rá.

többféle szeretet létezik...szülői, testvéri, baráti...

És aki a társunk a párunk...sokaknak ez jön össze a legnehezebben.

júl. 21. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:

#4 én megadnám.

N

júl. 31. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!