Ciki fiatalként banyatankkal vásárolni menni?
Figyelt kérdés
júl. 19. 21:27
11/25 anonim válasza:
Én 25 évesen vettem a tankomat, 9 éve 🤭 Soha semmi negatívat nem tapasztaltam ezzel kapcsolatban. Egyáltalán nem ciki, szimplán nem átlagos, de kit érdekel? Sokkal jobb, gerinc deformitást kapni a sok cipekedéstől.
13/25 anonim válasza:
"A ciki az menő. Azt jelenti hogy leszarod a sok konzum idiótát."
Én meg mindig azt látom hogy pont a menő dolgok a legcikibbek mert egy nagy massza az összes, 12 egy tucat!
14/25 anonim válasza:
Egy fiatal nőt ismerek banyatankkal és IMÁDOM💛, annyira jól áll neki hogy el sem hiszed, EGYÉNISÉG ahogy szokták mondani!
Aki lecikizi őt az egy hülye majom! 😉
15/25 anonim válasza:
Mondjatok még "CIKI" dolgokat, PLEASE!! 🙏
16/25 anonim válasza:
Minden ciki újabban amit magaddal viszel, kivéve az órát és a bankkártyát. Lassan az is ciki lesz hogy egyáltalán saját magadat viszed, ott fog menni az utcán egy óra meg egy bankkártya semmi nélkül.
17/25 anonim válasza:
Ja igen, az is ciki lesz ha magadat viszed, majd megy helyetted egy robot! 🙂
18/25 anonim válasza:
16: órából is csak az nem ciki, ami okosóra és/vagy drága volt :/
19/25 anonim válasza:
Szerintem ciki, hozzá nem nyulnék egy ilyenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!