Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők valamiért sérthetetlenne...

A nők valamiért sérthetetlennek érzik magukat? Miért nincs félelemérzetük?

Figyelt kérdés

Volt most ez a karatemesteres sztori, hogy felrúgta a kisgyereket. A videó alatt kommentekben szinte csak nők acsarkodtak, hogy hogy jól felrúgnák, meg kezét lábát eltörnék meg hasonlók.

Az ilyenek nincsenek tisztában a súlyukkal, meg az erejükkel?

Miből gondolják, ha valaki olyan gyökér, hogy egy gyereket felrúg, akkor becsinálna egy hangosan rikácsoló háziasszonytól, és vele nem tenné meg?

De a környezetmben is azt tapasztalom, hogy többség azt hiszi, vele nem történhet semmi.

Ez miért van?

2024. júl. 18. 10:12
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

9 ha neked ez jött át a kérdésböl, akkor inkább tarthatnál elöadást, hogy hogyan tudsz lélegezni agy nélkül Hol van eltárolva ez a funkció, az ülepedben?

"azokat te simán el tudnád verni,"

Ki beszél itt rólam, te agyalágyult? Ja bocs, ami nincs az nem lágyulhat.

2024. júl. 18. 13:27
 12/23 A kérdező kommentje:

"Az, hogy csóri gyereket felrúgta egy agresszív szar, az mindegy."

Nem erröl szól a kérdés, ez csak egy aktuális példa volt. De már meg sem lepödök, hogy az egységsugarú gyakoris nem érti az anyanyelvét sem.

2024. júl. 18. 13:31
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a te KuLtÚrKöRöDbEn még soha nem történt olyan, hogy valaki tesz egy mérges megjegyzést, de minősítgetni másokat még is tök normális.

Meglehetősen fura kultúrkör lehet.

2024. júl. 18. 13:35
 14/23 A kérdező kommentje:

Az is elég fura kultúkör lehet, ahol a mégist szétszedik "még is"-nek.

Egyébként én nem minősítettem senkit, megtette ő maga, amikor beleáll idegen emberekbe, és offol egy kérdést "...kis agyadban" felkiáltással.

Gondolom ezzel semmi gondod nincs. Ez sem engem minősít.

2024. júl. 18. 13:44
 15/23 anonim ***** válasza:

Nem kultúrkör kérdése, elgépeltem. (Ugyanúgy, mint ahogy te kisbetűvel és egy szóként írtad a "mónikashow"-t, gondolom véletlenül.)

Bocsánat ha felkavart a dolog. :(

"én nem minősítettem senkit"

.....

"hogyan tudsz lélegezni agy nélkül"

"te agyalágyult"

"az egységsugarú gyakoris nem érti az anyanyelvét sem."

:D

(Amúgy a saját logikád alapján: te komolyan azt hiszed, hogy emberi lény életben maradhat agy nélkül, úgy, hogy az ülepe veszi át az agyi funkciókat? Hiszen szerinted mindenki mindig mindent 1000% komolyan és szó szerint gondol, amit leír vagy kimond. Hogy lehetnek ilyenek a biológiai ismereteid??)

2024. júl. 18. 14:09
 16/23 A kérdező kommentje:

1. Mónikshow, igénytelenség a részemröl, többet nem érdemel az a müsor.

Mielött az "ö" és "ü" betüimbe kötsz bele, még csak elgépelés sem, nincs hosszú.

Viszont igénytelenségböl, lezserségböl nem ütünk szóközt. Söt, szóköz nem a 'semmi' billentyü mellett van így nehéz elgépelni.

2. Tévedésben vagy. Nem minösítettem az általad idézett sorokban, csak levontam a konzekvenciát.

Nincsenek jobb szavak arra, aki szerint a másik ugat, vagy pl. ilyeneket tud leírni:

"ha a köreimben csak vállrándítással elintéznék a gyermekbántalmazást."

Szó nem volt ilyenröl, a kérdés sem erröl szólt. Vagy nem ért az ember magyarul, vagy szándékosan rosszindulatból próbálja az egész témát kiforgatni.

Kb. olyan, mintha most müszaki kérdésnél a "féklámpaszimmeringröl" is azon kéne siránkoznom, hogy közben felrúgta a gyökér a kisgyereket.

Egy példa volt, hozhattam volna azt, amikor egy nö ismerösöm öccse a c-betüsökkel kekeckedett, és az ismerösöm kocsijával mászált, én megkérdeztem, nem tart-e töle, hogy esetleg elkapják, mert megismerik a kocsit, még fel volt háborodva, hogy ö aztán nem fél tölük, mit tudnának csinálni.

Csak ugye itt meg abba álna bele a zinternet' népe, hogy egye személyböl általánosítok.

2024. júl. 18. 14:55
 17/23 A kérdező kommentje:
Közben törölték is a magasröptü ugatós kommentet.
2024. júl. 18. 14:56
 18/23 anonim ***** válasza:
Továbbra se értem, hogy miért csinálsz ekkora felhajtást abból, hogy az emberek mérgükben mondanak dolgokat amiket nem gondolnak 100%-ig véresen komolyan.
2024. júl. 18. 15:00
 19/23 A kérdező kommentje:
18 azért a legutóbbi példa az ismerösömmel nem méregböl volt. Halál komolyan gondolta, hogy majd ö jól beolvas a cigóknak, ha akarnak valamit.
2024. júl. 18. 15:03
 20/23 anonim ***** válasza:

1, Ilyenkor a nőkben előjön az anyai ösztön, még abban is, akiben nem sok van. Azonban:

2, Sokuk valóban csak egy nagy szájkaratés, mert egy sem merné ilyen esetben t*nrúgni a másikat;

3, A net egy kerítés, ami mögött mindenki mindent ugathat szinte korlátok nélkül.

2024. júl. 18. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!