A nők valamiért sérthetetlennek érzik magukat? Miért nincs félelemérzetük?
Volt most ez a karatemesteres sztori, hogy felrúgta a kisgyereket. A videó alatt kommentekben szinte csak nők acsarkodtak, hogy hogy jól felrúgnák, meg kezét lábát eltörnék meg hasonlók.
Az ilyenek nincsenek tisztában a súlyukkal, meg az erejükkel?
Miből gondolják, ha valaki olyan gyökér, hogy egy gyereket felrúg, akkor becsinálna egy hangosan rikácsoló háziasszonytól, és vele nem tenné meg?
De a környezetmben is azt tapasztalom, hogy többség azt hiszi, vele nem történhet semmi.
Ez miért van?
9 ha neked ez jött át a kérdésböl, akkor inkább tarthatnál elöadást, hogy hogyan tudsz lélegezni agy nélkül Hol van eltárolva ez a funkció, az ülepedben?
"azokat te simán el tudnád verni,"
Ki beszél itt rólam, te agyalágyult? Ja bocs, ami nincs az nem lágyulhat.
"Az, hogy csóri gyereket felrúgta egy agresszív szar, az mindegy."
Nem erröl szól a kérdés, ez csak egy aktuális példa volt. De már meg sem lepödök, hogy az egységsugarú gyakoris nem érti az anyanyelvét sem.
Szóval a te KuLtÚrKöRöDbEn még soha nem történt olyan, hogy valaki tesz egy mérges megjegyzést, de minősítgetni másokat még is tök normális.
Meglehetősen fura kultúrkör lehet.
Az is elég fura kultúkör lehet, ahol a mégist szétszedik "még is"-nek.
Egyébként én nem minősítettem senkit, megtette ő maga, amikor beleáll idegen emberekbe, és offol egy kérdést "...kis agyadban" felkiáltással.
Gondolom ezzel semmi gondod nincs. Ez sem engem minősít.
Nem kultúrkör kérdése, elgépeltem. (Ugyanúgy, mint ahogy te kisbetűvel és egy szóként írtad a "mónikashow"-t, gondolom véletlenül.)
Bocsánat ha felkavart a dolog. :(
"én nem minősítettem senkit"
.....
"hogyan tudsz lélegezni agy nélkül"
"te agyalágyult"
"az egységsugarú gyakoris nem érti az anyanyelvét sem."
:D
(Amúgy a saját logikád alapján: te komolyan azt hiszed, hogy emberi lény életben maradhat agy nélkül, úgy, hogy az ülepe veszi át az agyi funkciókat? Hiszen szerinted mindenki mindig mindent 1000% komolyan és szó szerint gondol, amit leír vagy kimond. Hogy lehetnek ilyenek a biológiai ismereteid??)
1. Mónikshow, igénytelenség a részemröl, többet nem érdemel az a müsor.
Mielött az "ö" és "ü" betüimbe kötsz bele, még csak elgépelés sem, nincs hosszú.
Viszont igénytelenségböl, lezserségböl nem ütünk szóközt. Söt, szóköz nem a 'semmi' billentyü mellett van így nehéz elgépelni.
2. Tévedésben vagy. Nem minösítettem az általad idézett sorokban, csak levontam a konzekvenciát.
Nincsenek jobb szavak arra, aki szerint a másik ugat, vagy pl. ilyeneket tud leírni:
"ha a köreimben csak vállrándítással elintéznék a gyermekbántalmazást."
Szó nem volt ilyenröl, a kérdés sem erröl szólt. Vagy nem ért az ember magyarul, vagy szándékosan rosszindulatból próbálja az egész témát kiforgatni.
Kb. olyan, mintha most müszaki kérdésnél a "féklámpaszimmeringröl" is azon kéne siránkoznom, hogy közben felrúgta a gyökér a kisgyereket.
Egy példa volt, hozhattam volna azt, amikor egy nö ismerösöm öccse a c-betüsökkel kekeckedett, és az ismerösöm kocsijával mászált, én megkérdeztem, nem tart-e töle, hogy esetleg elkapják, mert megismerik a kocsit, még fel volt háborodva, hogy ö aztán nem fél tölük, mit tudnának csinálni.
Csak ugye itt meg abba álna bele a zinternet' népe, hogy egye személyböl általánosítok.
1, Ilyenkor a nőkben előjön az anyai ösztön, még abban is, akiben nem sok van. Azonban:
2, Sokuk valóban csak egy nagy szájkaratés, mert egy sem merné ilyen esetben t*nrúgni a másikat;
3, A net egy kerítés, ami mögött mindenki mindent ugathat szinte korlátok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!