Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők valamiért sérthetetlenne...

A nők valamiért sérthetetlennek érzik magukat? Miért nincs félelemérzetük?

Figyelt kérdés

Volt most ez a karatemesteres sztori, hogy felrúgta a kisgyereket. A videó alatt kommentekben szinte csak nők acsarkodtak, hogy hogy jól felrúgnák, meg kezét lábát eltörnék meg hasonlók.

Az ilyenek nincsenek tisztában a súlyukkal, meg az erejükkel?

Miből gondolják, ha valaki olyan gyökér, hogy egy gyereket felrúg, akkor becsinálna egy hangosan rikácsoló háziasszonytól, és vele nem tenné meg?

De a környezetmben is azt tapasztalom, hogy többség azt hiszi, vele nem történhet semmi.

Ez miért van?

2024. júl. 18. 10:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
11%
Na akkor ők se különbek hogy akarmilyen indokkal felrugnának vkit. Ugyanaz mint aki a gyereket felrugta önmagát felhatalmazva erre saját jogon.
2024. júl. 18. 10:23
 2/23 anonim ***** válasza:
60%

Aki gyereket rúg fel, az úgyis egy gyáva féreg.

Amúgy új vagy az interneten? Ezek felindultságból írt kommentek, nem több.

2024. júl. 18. 10:23
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
Szájhősködés minden oldalról megy ugyan úgy. Amúgy én láttam fele-fele arányban nőt és ffit is, szóval buktad...
2024. júl. 18. 10:29
 4/23 A kérdező kommentje:

"Ezek felindultságból írt kommentek, nem több."

Szerintem elég nagyrészük komolyan is gondolja. Hallottam régen az életben is ilyet. Szerintem ilyenekkel volt teli a mónikashow is.

2024. júl. 18. 10:29
 5/23 A kérdező kommentje:

"szóval buktad..."

Mit? Több oldalon is jelen van. Lehet te másikat láttál. Te új vagy a neten?

2024. júl. 18. 10:32
 6/23 anonim ***** válasza:
87%

Igen, élőben is szoktak az emberek felindultságból mondani dolgokat. Akkor nem csak az interneten vagy új, hanem a világon?

2024. júl. 18. 10:33
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezem ha férfiak írták volna ugyan ezeket, akkor azzal semmi bajod nem lenne.
2024. júl. 18. 10:36
 8/23 A kérdező kommentje:

Most megnéztem, adott friss poszt alatt amit néztem 39 komment, amiböl 3 ilyen acsarkodó, hogy agyonverné, meg hogy ha az ö fiával tette volna öt vinnék most börtönbe stb.

"Akkor nem csak az interneten vagy új, hanem a világon?"

Vagy csak más kultúkörökben mozgok, és nem vagyok hozzászokva az acsarkodáshoz.

2024. júl. 18. 10:39
 9/23 anonim ***** válasza:
97%

Tehát neked az egész sztoriból annyi ragadt meg a kis agyadban, hogy akik a gyerekbántalmazót megvernék, azokat te simán el tudnád verni, és vigyázzanak már, miket pofáznak. Az, hogy csóri gyereket felrúgta egy agresszív szar, az mindegy.

PS: redditen többségében férfiaktól olvastam hasonlókat.

2024. júl. 18. 11:48
 10/23 anonim ***** válasza:
4%
Mert hozzá vannak szokva hogy pasik nem nyúlhatnak hozzájuk, mert ugye azt mindenki elitélné. Nézd meg érdekesség képpen, hogy ezek a nők a valóságban lehet más pasival szemben is ilyenek, viszont egy másik nővel szemben már ennyire nem mernek komfrontálódni. Szerinted miért?
2024. júl. 18. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!