A nők valamiért sérthetetlennek érzik magukat? Miért nincs félelemérzetük?
Volt most ez a karatemesteres sztori, hogy felrúgta a kisgyereket. A videó alatt kommentekben szinte csak nők acsarkodtak, hogy hogy jól felrúgnák, meg kezét lábát eltörnék meg hasonlók.
Az ilyenek nincsenek tisztában a súlyukkal, meg az erejükkel?
Miből gondolják, ha valaki olyan gyökér, hogy egy gyereket felrúg, akkor becsinálna egy hangosan rikácsoló háziasszonytól, és vele nem tenné meg?
De a környezetmben is azt tapasztalom, hogy többség azt hiszi, vele nem történhet semmi.
Ez miért van?
Aki gyereket rúg fel, az úgyis egy gyáva féreg.
Amúgy új vagy az interneten? Ezek felindultságból írt kommentek, nem több.
"Ezek felindultságból írt kommentek, nem több."
Szerintem elég nagyrészük komolyan is gondolja. Hallottam régen az életben is ilyet. Szerintem ilyenekkel volt teli a mónikashow is.
"szóval buktad..."
Mit? Több oldalon is jelen van. Lehet te másikat láttál. Te új vagy a neten?
Igen, élőben is szoktak az emberek felindultságból mondani dolgokat. Akkor nem csak az interneten vagy új, hanem a világon?
Most megnéztem, adott friss poszt alatt amit néztem 39 komment, amiböl 3 ilyen acsarkodó, hogy agyonverné, meg hogy ha az ö fiával tette volna öt vinnék most börtönbe stb.
"Akkor nem csak az interneten vagy új, hanem a világon?"
Vagy csak más kultúkörökben mozgok, és nem vagyok hozzászokva az acsarkodáshoz.
Tehát neked az egész sztoriból annyi ragadt meg a kis agyadban, hogy akik a gyerekbántalmazót megvernék, azokat te simán el tudnád verni, és vigyázzanak már, miket pofáznak. Az, hogy csóri gyereket felrúgta egy agresszív szar, az mindegy.
PS: redditen többségében férfiaktól olvastam hasonlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!