A nők azért törekednek az egyformaságra, mert azt hiszik, hogy a férfiaknak csak az az egy stílus jön be?
Ez a vasalt hosszú haj, a ránézésre egyformának tűnő sminkelt arc, kifestett körmök, szolibarna bőr, stb-stb.
Mindegyik valami mediterrán szépségnek, vagy valami barbie babának, stb képzeli magát ezzel a leutánzott stílussal?
Engem is meglep hogy bnőim is ilyen szolis fekete hosszuhajúra csinaltatták meg magukat, mint kb a 600.sablon(a szomszed nő kettő is detto ugyanez, plusz tele ilyenekkel még a kisebbség is dugig)
De bnőimet ismerve nekik soha nem is volt saját stilusuk. Mindig másokat utánoznak csak világ eletukben.
Meg az egyik szomszed is ez az utánozos majom styl. Akármit csinálok másol az is.
A másik szomszedcsaj meg simán c.gány. azért néz ki így. Mint az összes c ganylany. Ott szerintem kultura is ez.
Ja meg nem azt hiszik hogy a ferfiaknak ez bejon, hanem ez be is jön a pasiknak!
Tapadnak rájuk a c.gókra is magyarpasik is!!
Igazad van, de! A koruk beli (15-20 éves) fiúk nem egyformák? A kukás frizura? Ami úgy néz ki, mint a megkötött szemeteszsák szája? [link]
Egy időben minden kis hülyegyereknek ilyene volt. 10 éve mekkora divat volt már úgy kinézni, mint Kossuth vagy Széchenyi azzal az irgalmatlan szakállal, amit amúgy a nők rühellnek. 2000es években a szúnyog testüket full fehérbe csomagolni, mert majmolták Usher-t? Vagy a 80-as 90-es években a suhogós dzsoging? 😂 Szóval ez megy ám oda-vissza is.
Nekem volt egyszer egy félc.gány pasim akkor csináltam meg magam bronzbőrűre (nem az a sárgásbarna szolisra), démoni csábitóra, hát a lábaim elott hevert az osszes pasi, csak a barátom volt az aki se elájulva nem volt meg eszre se vette hogy amugy olyan nője van aki után forognak🤣
De ez rendszerint mindig igy van valahogy enélkül is, hogy egy nőt 600 pasi eszrevesz meg lógó nyelvvel lesik csak a saját párja sz.rja le..
Ez annyira murphy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!