Szolnoki gyermekbántalmazás. Mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
júl. 18. 08:13
32/47 anonim válasza:
Számomra az a méginkább durva, hogy ha már sokadik esete, akkor hogy nem ténykedtek már korábban ellene?!!! Az addig érthető, hogy kisgyerekek nem mertek szólni. Na de most játssza a fontos személyt az exbarátnő a tévében, aki elmondása szerint ismerte, tudta milyen. Nem volt benne annyi, hogy figyelmeztessen másokat?! Ha nem is rögtön a rendőrséget, legalább karatés gyerekek szüleit...!!! Hogy lett volna lehetőség korábban kiiktatni... Miért van egy ilyen alaknak ennyi cinkosa?
33/47 anonim válasza:
Megeroszakolt egy csajt meg is fenyegette attol meg fel lehetett volna jelenteni
34/47 anonim válasza:
Azt hogy 5 nappal ezelőtt még nem gondoltam volna hogy egy ilyet meglehet úszni. Bíztam benne hogy ebbe az országba még érdemes élni mert megtudunk védeni egy gyereket akivel ilyen méltatlanul bántak. Most viszont hogy jelenleg is külföldön áztatja magát és senki nem mozdul érte hogy a fa... nál fogva rángassa haza, rájöttem hogy igenis megfogja úszni. Már elkezdődött a mosdatása.
35/47 anonim válasza:
Mondjuk én az anyukát sem értem. Nem bírnék ilyen higgadtan nyilatkozatot adni. Mikor sajnos lehetett volna más kimenetele az ügynek, le is nyomorodhatott volna egy életre a gyerek. Aztán csak himülök-hámolok. Valószínűleg nem látnék a dühtől.
38/47 A kérdező kommentje:
Tíz év??
Minimum életfogytiglan!
júl. 21. 11:14
39/47 anonim válasza:
10 év alatt csak megbasszák a száját párszor
40/47 anonim válasza:
Es még valamelyik fszopo azt nyilatkozta hogy “hát rossz napja volt, barkivel elofordulhat”
Aki gyerekekkel foglalkozik azzal semmikepp!!! Ez nem mentség! Ha rossz napja van akkor maradjon otthon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!