Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szolnoki gyermekbántalmazás....

Szolnoki gyermekbántalmazás. Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

júl. 18. 08:13
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
31%
Semmit, az edzők időnként elragadtatják magukat, ebben semmi új nincs. Csak régen nem volt ennyi kamera.
júl. 18. 08:19
 2/47 anonim ***** válasza:
63%

Nem értem a gyerekfelügyelő hogy nincs azonnali hatállyal kirúgva mindenhonnan vagy bármi? És még ő mond le?(yakuza se elnoke) Meg ebbol is látszik hogy a küzdősportok (jelen esetben karate)nem is azt tanitják hogy korrektség, meg ezek amiket irnak mondanak, önfegyelem meg ilyenek.

Nem egy ilyen kuzdősportolot ismerek akik bárkit szét is vernek csak szórakozásbol is.

meg más kafate oktatorol is tudok ahol törik zúzzák egymást lilára es az edzés. fizikai pszichikai terror.

júl. 18. 08:20
 3/47 anonim ***** válasza:
38%

Na ezek a bullshitek:

"a testnek és a szellemnek is. A karatés nemcsak a mozgást sajátítja el, de megtanul koncentrálni, uralkodni a teljesítményét negatívan befolyásoló érzelmi tényezők felett.

Tisztelet – az edzéseken hangsúlyt fektetünk a karate hagyományos japán etikettjére is, ami a mi kultúránkra lefordítva tisztelettudó viselkedést jelent."

júl. 18. 08:22
 4/47 anonim ***** válasza:
87%

Karate lényege

"Lényege: jellem, tisztelet, szorgalom, önuralom, akarat. "

[link]

Azt a f.szt

júl. 18. 08:23
 5/47 anonim ***** válasza:
84%
1 egy gyereknek jogában áll ha nem akar nem mászni fel sehova. Ezt tiszteletben kell tartani. Kulonben mindenki csicskája lesz egy életre ha nem lehet saját maga felett akarata se nem rendelkezhet a saját magával.
júl. 18. 08:28
 6/47 anonim ***** válasza:
64%
Novák Katalin kitüntette korábban, szóval ez várható volt.
júl. 18. 08:43
 7/47 anonim ***** válasza:
96%

Mit lehet ehhez szólni? Nincs gyerekem, de a torkom összeszorult, amikor a felvételt láttam. A legszomorúbb az egészben az, hogy a mozdulatából és a többi gyermek reakciójából kiolvasható, hogy ez nagyjából átlagos nap lehetett emellett az állat mellett. El ne higgye senki, hogy első eset volt!

Tegnap láttam róla egy videót a TikTokon, ahol egy anyuka írta, hogy Jászberényben már többet panaszt tettek erre a rohadékra, de semmi hatása nem volt. Most végre utolérte a karma, de ki tudja, hány gyermeknek kellett szenvednie, míg idáig jutott a dolog.

júl. 18. 08:49
 8/47 anonim ***** válasza:
72%

Ha a lelki oldalát nem is nézzük (ami sztem nagyon is van...), csak fizikailag nagyon súlyos eset, mert akármilyen maradandó sérülése lehetett volna annak a gyereknek.

Ha felnőtt emberrel tette volna, akkor is bicskanyitogató lenne, de így egy gyerekkel, hát tényleg nem tudom mit lehet erre mondani, annyira elmebaj.

Ez a nagy gyermekvédelem már megint...., ráadásul ez is megint novák katalin kegyeltje....

júl. 18. 08:49
 9/47 A kérdező kommentje:
#7 Ezért kellenének inkább a női edzők. Ők tuti, hogy sosem tennének ilyet. Mert ők jobban szeretik a gyerekeket.
júl. 18. 09:00
 10/47 anonim ***** válasza:
64%
A fideszpedofilmaffia újabb üdvöskéje bukott le. Amikor már egy tetem teljesen elférgesült akkor messziről is látszanak a giliszták, kibuknak itt-ott. Egyre több ilyen eset várható, amíg a pedofilkaptár, a fidesz meg nem törik.
júl. 18. 09:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!