Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szolnoki gyermekbántalmazás....

Szolnoki gyermekbántalmazás. Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

júl. 18. 08:13
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
31%

Hát a nők amugy sokkal köcsögebbek

Vmi ffi stricik női stricik összehasonlitásában volt már errol tanulmány. A ffiak még a lightosabb verzio is..

júl. 18. 09:13
 12/47 anonim ***** válasza:
56%

Nem a német múlik ez. Nők is tudnak kegyetlenül lenni gyerekekkel.

Elég csak egy szimpla mostohaanyukára gondolni, aki nem talált magának független férfit, hanem kisgyerekes családapáta akaszkodott rá... Azok is tudnak ilyesmit csinálni, de ha nem is fizikailag bántalmaznak, szavakkal addig mesterkednek,míg teljesen szétromboljàk az eredeti családot és főleg a gyerekek lelkét.

Nem, szóval hidd el, nem azért csinálja, mert férfi...

júl. 18. 09:18
 13/47 anonim ***** válasza:
48%
Egy tisztességes országban egy ilyet nyilvánosan kivégeznének, de ez ugye a gyerekbaszók országa, itt ez elfér.
júl. 18. 09:19
 14/47 A kérdező kommentje:

A férfiak agressziója a gyermek felé feltűnőbb, lehet azért írtam azt, amit...

De mondasz valamit.

júl. 18. 09:20
 15/47 anonim ***** válasza:
81%

Olvastam én is, láttam a videót is.

És MIÉRT garázdaság miatt indul eljárás a pasi ellen? Ez nem garázdaság, ez már kimeríti a gyermek bántalmazás fogalmát.

Ilyenkor hol a gyerekvédelem??? (Rohadjanak meg!!!)

júl. 18. 10:12
 16/47 A kérdező kommentje:

Magyarországon a gyermekvédelem intézménye jelenleg egy nem létező fogalom. Ahol pedofiloknak adnak kegyelmet, s agresszív, gyermekbántalmazó edzőknek kitüntetést, ott valami baj van. A jelenleg regnáló kormányt haladéktalanul le kell váltani! Plusz az ítéletvégrehajtás is vicc kategória. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a bírósági tárgyalások végeredménye. És végül még az is megtörténhet, hogy a rohadék megússza a börtönt, mert ugye Orbánisztánban minden lehetséges. Én minimum életfogytiglanit adnék neki, súlyosabb esetben halálbüntetést, kár, hogy az már nem jogszerű eljárás.

júl. 18. 10:31
 17/47 anonim ***** válasza:
78%
Fel kéne rugni de úgy hogy kitorjon a nyaka
júl. 18. 11:43
 18/47 anonim ***** válasza:
25%

Mélységesen elítélem a gyerekbántalmazó férfit, őszintén remélem, lesz eljárás, a kiszabható legsúlyosabb büntetést fogja kapni.

Remélem, a gyereknek valóban nem lett súlyos sérülése és jó lenne, ha kiterjesztenék a vizsgálat hatókörét is, ha felmerül a gyanú, hogy ez a férfi munkakörében más gyerekeket is bánthatott, veszélyeztethetett. Kapjon halmazati büntetést, ha ez bebizonyosodik, a hatóságok meg jó lenne, ha proaktívak lennének a nyomozati szakaszban, a bizonyítékgyűjtésben stb- azt is el tudnám képzelni, hogy a férfi ténykedési területén esetleg közleményben hívják fel a lakosság figyelmét, hogy aki tud- bizonyíthatóan!- hasonló esetekről, az jelentkezzen stb.

…ezzel együtt azt gondolom, hogy ez egy, azaz egyetlen ember elszigetelt vétsége. Ne hozzátok összefüggésbe a karate sporttal, mert igenis a sportszakemberek döntő többsége áldozatos és tisztességes munkát végez és igenis van helye és szerepe a küzdősportoknak, a távol-keleti sport- és mozgáskultúrának is a világban.

A karate értékei azt gondolom ettől az egyébként mélyen elítélendő eseménytől, személytől tökéletesen függetlenek, itt egy beteg lelkű felnőtt agresszor élt vissza a hatalmával, testi-lelki fölényével, de ennek köze sincs a sportág alap eszméihez.

Írom mindezt a Magyar Karate válogatott egyik eredményes fiatal tagjának édesanyjaként, aki évtizede belelát -nyilván laikusként, hozzátartozóként- a sportba, a magyar és nemzetközi versenyeztetésbe, a versenysportolók nevelésébe, az edzések fizikai és mentális nehézségeibe, a sporttámogatások, anyagiak problémakörébe… és írom úgy, hogy sportszülőként én is és a fiam edzőtársainak szülei is a legnagyobb tisztelettel tekintünk az edzőkre, az egyesületünk és a szakszövetségben dolgozók munkájára.

Felelős szülő vagyok és nagyon sok áldozatot kíván családi szinten is ez a sport is, mint minden más versenysport… az érmek, eredmények mögött igenis ott állnak az edzők, akik napi szinten kiteszik szívüket -lelküket, ott állunk mi, a család, akik súlyos pénzeket teremtenek elő, mert ez sem egy tao-s sport sajnos és a foci az isten, mint tudjuk :( … sosem hagytam volna, ma sem hagynám a gyerekem olyan közegben, ahol sérülés (szándékos fizikai vagy lelki-mentális) érheti.

Szerencsére a karate nagyon sokaknak ad igazi értéket és ebben a világban igenis unikum az a rendszeresség, tisztelet, bajtársiasság, ami megvan legtöbbször.

Mellette a gyerekem folyamatosan kitüntetett jó tanuló-jó sportoló, sokszoros magyar bajnok, nemzetközi szinten is eredményes, mindenféle ösztöndíjakat, támogatásokat, jutalmakat, díjakat nyert- a szövetség és az edzői ebben is támogatták, mert bizony ép testben ép lélek nagy igazság…

Általánosítani, egy sportágat leírni, megvető szavakkal illetni egy becstelen ember miatt tanulatlanság, tájékozatlanság, butaság- higgyétek el, a jó szakemberek számára ez az eset óriási megütközés és sajnos akár hátrány, negatív reklám is lehet, mert sok a buta, rögtön általánosító és agyatlanul, előítéletesen viselkedő ember…

júl. 18. 12:12
 19/47 A kérdező kommentje:

#18 "Általánosítani, egy sportágat leírni, megvető szavakkal illetni egy becstelen ember miatt tanulatlanság, tájékozatlanság, butaság"

Igazad van, ez az edző valószínűleg egy mentálisan sérült ember, aki nem való gyerekek közé. Kívánom, hogy a gyereked jó közegben folytassa továbbra is a sportolást, s ne kerüljön ilyen emberek markába.

júl. 18. 14:54
 20/47 anonim ***** válasza:
35%
Jó lenne a teljes történett megtudni mindkét fél oldaláról félig egy gyerek egy autista viselkedészavaros aki a társaival se jött ki jól.
júl. 18. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!