Volt már nárcisztikussal dolgod?
A narcisztikustol csak menekulni erdemes. Orulj, hogy nem erted, miert, ezek szerint nincs ilyen tapasztalatod.
Nyilván mindenki ugy kezeli hogy ismeri már a férjét mikre igrik mik a gyenge pontjai meg mikre nyugszik le mikkel lehetbhogyan hatni rá mik a gyenge pontjai vagy gyengéi ami által orránál fogva vezethető adott bántalmazó pillanatában.
Az áldouatok profin megtanulnak túlélnk kijátszani a másikat menteni az irhájukat ha életben akarnak maradni.
De nem nárcikkal valo házasságra az hogy ismered a férjed és hogy mi neki jo meg mi provokálja meg mi nem és mikor nem tanácsos hozzászolni vagy mikor lehet kenyérre kenni stb, az alap.
*mikre ugrik.
Aztán ha vakoban nárci arra rá is megy az egész.
A narcisztikus az egy bantalmazo. Bantalmazot mentegetni, hogy jajj szegeny, o is csak aldozat - az hatalmas csapda. Onnan csak egy lepes a "majd en megmentem", "majd kiattam megvaltozik"- gondolkodas, es hopp, el is cs_szted az eleted. Igy megy ez. Csak otthagyni erdemes, semmi mast. Es bocs, de hogy a te parodnak elmult.... hat oke, ha van ilyen, de 99,9%-nak, ha valoban narci ez nem mulik el csak ugy hopp. Terapiaval se igazan, bar oda eljutni ok pont nem szoktak.
Kuka lenne, de
1. Közös gyerek van
2. Közös hitel
3. Szeretem..
Az 1-2. pont sajnalatos, jo szar helyzetbe raktad magad. De gyerekkel es hitelle is lehet valni.
A harmas pontodat pedig batran kerdojelezd meg. Tarsfuggo vagy. Menj terapiara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!