Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 20-25 évesek,ti hol tartotok...

20-25 évesek,ti hol tartotok az életetekben?mit csináltok?

Figyelt kérdés
2024. júl. 14. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Egyetemen tanulok eddig viszonylag sikeresen.

Ez az egy dolog van amit fel tudok mutatni.

2024. júl. 14. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az "álomszakmámat" tanulom, ősztől kvázi végzősnek fogok már számítani az egyetemen, úgy érzem szakmailag egyre inkább felkészültebb vagyok a diplomázás utáni életre, úgy érzem tanulmányilag is sikeresnek mondhatom magam.

Dolgoznom szüleimnek hála nem kell addig a pontig, ezért önkéntes munka révén csak a szakmai fejlődésemre kell koncentrálnom. Ezzel az jár, hogy viszonylag jó kapcsolatokra is szert tudtam tenni.

Összességében teljes az életem, teljesebb akkor lehetne, ha találnék valamit, akivel testemet, lelkemet is megoszthatnám. Nem azt mondom, hogy enélkül nem vagyok teljes, de mostmár készen állnék egy párkapcsolatra.

Úgy érzem a jó úton és jó tempóban haladok a céljaim felé, elégedett vagyok a teljesítményemmel (végre).

2024. júl. 14. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
*valakit, elnézést, értelemszerűen félreírtam
2024. júl. 14. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Befejeztem az egyetemet, a szakmámban dolgozok jó fizetésért, pénzügyileg nagyon jól állok. Kb ennyi, szocializálódni kb egyetemen kezdtem el szóval pár barátom van, barátnőm nincs. 24 leszek nemsokára.
2024. júl. 14. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ősszel leszek 24 éves.

17 voltam, amikor meglett az angol C1.

Évvesztes vagyok, 5 éves nyelvi előkészítős gimibe jártam, így 20 voltam, amikor az egyetemet kezdtem, amit most fejeztem be, kiválóra értékelt diplomával. 1 éven keresztül, ösztöndíj keretében, az egyetemen dolgoztam, tanárok és professzorok munkáját segítettem.

Az ösztöndíjaknak hála, van félretett pénzem, ami részben azért is tudott így gyarapodni, mert a szüleimmel élek, illetve nem voltak nagyobb kiadásaim (lekopogva).

De ennyiben kifújt a dolog. Ugyanis barátaim szinte nincsenek (van, akivel én szúrtam el, de szerencsére ez a ritkább), párkapcsolatom pedig sosem volt még. Gimi közepéig nullával volt egyenlő a szociális életem, ami azóta bár jobb állapotban van, még így sem az igazi. Bár még most sem járok aktívan olyan helyekre, ahol sikerülne barátokat szerezni. Vagy épp párkapcsolatot.

Ősszel, ha minden jól megy, kezdem meg a mestert.

2024. júl. 14. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az álom szakmámat dolgozom, diploma nélkül. Álom párom van. És az álom projektem beindításán vagyok, ami egy online angol hírelemző oldal.

Persze rengeteget dolgoztam ezekért. De iszonyú büszke vagyok magamra. Az álom melóm pedig nagyon jól fizet és szuper jó emberekkel van.

2024. júl. 16. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!