Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha tettetek már bele többet...

Ha tettetek már bele többet egy kapcsolatba, mint a másik fél, mi volt az oka?

Figyelt kérdés
2024. júl. 14. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes voltam
2024. júl. 14. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatba valamelyik fél mindig többet tesz bele. Akkor jó, ha ez kiegyenlíti egymást és nem az van, hogy az egyik belesz.rik mindenbe a másik meg besokall.
2024. júl. 14. 16:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Mert az életemnél is jobban szerettem, és rosszban is kitartottam mellette. Meglett a hála, jött a szépmosolyú férfiú és ülhettem a lapátra...

Azóta sincs senkim.

2024. júl. 14. 17:09
 4/7 anonim ***** válasza:

“ Egy kapcsolatba valamelyik fél mindig többet tesz bele. Akkor jó, ha ez kiegyenlíti egymást”

Ha az egyik fél többet tesz, az hogy lesz egyenlő?🤣

2024. júl. 14. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Igaz 😂 látom, nem jól fogalmaztam. Úgy értettem, hogy egyszer az egyik tesz bele többet, egyszer a másik. Nem mindig van az ember olyan passzban, hogy tudjon adni és olyankor kell, hogy a másik tegye oda magát jobban.

2024. júl. 14. 18:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Az volt az oka, hogy szerettem a másikat. Szerintem rendjén van, hogy adok. Kapni is szeretek, de sokkal rosszabbul érzem magam, ha csak kapok, mert valahol érzem, hogy sántít a dolog részemről, azaz nen szeretem a másikat annyira, mint ő engem. Szerelem és barátság vagy családi kapcsolatok terén is ez a helyzet velem.
2024. júl. 14. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Fiatal és hülye voltam :D bár még szerencsére mindig fiatal vagyok és sajnos a másik oldalt is megéltem már.
2024. júl. 14. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!