Miért számít fenyegetésnek az h ha szakit valaki egy kapcsolatban és a másik fél azt mondja h kárt tesz magában ha szakitanak?
#2 akkor egyértelműen fogalmazok.
Azért számít fenyegetésnek, mert az.
Kérdező, szerinted van annál undorítóbb viselkedés, mint amit a kérdésedben körvonalaztál?
Ahogy írták, ez gyakorlatilag zsarolás. A másik jószívűségére apellálva olyasmire kényszeríted, amit nem akar megtenni. Mellesleg a zsarolót sem értem, neki az jó, hogy kényszerből marad mellette valaki?
Aki ilyet csak halványan célozva kiejt a száján, azzal azonnali hatállyal meg kell szakítani minden kapcsolatot.
Érzelmi zsarolásnak hívják. Bűntudatot kelteni a másikban szánalmas dolog. Volt olyan barátnőm, akinek ezt mondta a pasija, majd megkísérelt kárt tenni magában. Teszem hozzá, nagy balf@#sznak kell lenni ahhoz, hogy ha tényleg meg akarod magad ölni, de nem sikerül. Ez nyilván megint nem komoly szándék csak a zsarolás része.
Barátnőmnek lelki ismeretfurdalása volt, én meg megmondtam neki, a saját életéért mindenki maga felelős. Nem az ő hibája, ami történt. szerencsére nem ment vissza a pasihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!