Ha egy olyan ember szállna fel a metróra, aki hogy 13 évesen megölt egy embert, ti leszállnátok vagy átszállnátok másik kocsiba?
Figyelt kérdés
2017. máj. 17. 10:48
1/14 anonim válasza:
Nem foglalkozom azzal ki mit csinált, nem szállok át senki és semmi kedvéért mert dolgom van.
3/14 anonim válasza:
Úgy száll fel hogy beleüvölti a tömegbe:
-13évesen embertöltem! Akinek nem tetszi leszáll!
Nem is értem hogy gondolod magát a szitut?
4/14 anonim válasza:
Hát ezt én sem értem. :D
- Helló, Péter vagyok, és sorozatgyilkos. Még mindig hajlandó velem egy kocsiban utazni? xD
5/14 anonim válasza:
szerintem én összehaverkodnék vele :D
Egyébként nem szállnék le. Tudok krav-magázni. Akkor szállnék le ha többen lennének. Akkor sem félelemből, hanem mert nincs bérletem :D :D
6/14 A kérdező kommentje:
Hogy facebookon az hírlik róla hogy 13 évesen meggyilkolt egy embert.
2017. máj. 17. 11:31
7/14 anonim válasza:
Ja akkor persze hogy úgy van, hiszen a facebook az facebook.
Facebook szerint x.y. Osama bin Laden rokona, meg a többi.
8/14 anonim válasza:
10:48 van és már be vagy állva, "Hogy facebookon az hírlik róla" ez aztán a hiteles forrás. és igen én a bolygóról is elmenekülnék ha egy ilyen felszállna a metróra
9/14 anonim válasza:
Pfffff...
Egy haveromról egyszer Face-en az hírlett, hogy pisztollyal fejbelőtte magát, azt vagy 2 tucatnyian odaírták az idővonalára, hogy nyugodj békében. No Comment. xD
Ennyit az Arckönyvről.
10/14 anonim válasza:
Hát de hiába híresztelnek xyról akármit a facen, hogyha az nekem nem ismerősöm, ergo nem láthatom. Nem? Így tudnom sem kell róla, hogy ő állítólag embert ölt 13 évesen. Amúgy meg nem érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!