Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most vagy fiatal,addig nincs...

Most vagy fiatal,addig nincs pihenés ,majd időskorra fellélegzel.Egyet értetek ezzel az élet szemlélettel?

Figyelt kérdés

Dolgoztok,tanultok,és majd csak idős korotokban pihentek meg.

Egyetértetek?

júl. 14. 15:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
nem. vagyis másképp kell fellélegezni most és akkor.
júl. 14. 18:10
 12/20 anonim ***** válasza:
51%
Nem.Meg kell találni a középutat.
júl. 14. 18:27
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek egyet.

Természetesen dolgozni is kell, de amikor lehetőség van rá ki kell használni és élvezni az életet, mert nem tudhatjuk később is meg tudjuk e őrizni az egészségünket. Azt nem lehet, hogy dolgozunk vêgig 0-24-ben arra várva, hogy majd nyugdíjas korunkban pihenünk. Egyrészt ezzel az életmóddal hamar kipurcanunk, másrészt mire odakerülünk nyugdíj se lesz.

Főleg én egészségügyben fogok dolgozni hamarosan ami nagyon hajtós és a magyar egészségügy amilyen irányban halad, ez lesz az első szektor ahonnan tilos lesz nyugdíjba vonulni. Szóval amikor csak lehet pihenni fogok és ki fogom élvezni minden szabadnapom.

júl. 14. 19:08
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem értek vele egyet. Persze, tanulni és dolgozni kell, de mi értelme ezeknek, ha közben (legális és reális kereteken belül) nem élvezzük az életet? Ha esetleg történik valami baj, és nem éljük meg a nyugdíjas kort? Arról nem is beszélve, hogy most vagyunk fiatalok, most van itt a lehetőség, most vagyunk olyan korban, hogy rugalmasan tudunk mozogni, közlekedni, nem köt minket annyi minden, remek/jobb állapotban van az egészségünk. Ezek meg múlandó dolgok.

Kell alapozni a jövőt, de nem szabad közben elfelejteni élni is.

júl. 14. 19:36
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Idős korra sem lélegzel fel, - mert vagy beledöglesz abba a teljesítménykényszerbe, amelyet a jelen rád kényszerít, vagy az egyre nagyobb távolisága miatt nem éled meg ezt az kort, amikor már tényleg fellélegezhetnél. Amit ma Magyarországon életként tuszkolnak le az átlagember torkán, az sok mindenről szól - a pihenést szigorúan kizárva. Az embereknek ellopták a múltját, ellehetetlenítik a jelenét és bizonytalanná teszik a jövőjét, - ami nem a megnyugvás bölcsője együtt.
júl. 14. 19:50
 16/20 anonim ***** válasza:
83%

Nem. Szeretnem megérni az időskort, és azt is szeretném, hogy legyen értelme megérni az időskort.

Ha így mennek a dolgok akkor vagy nem érem meg, vagy ha meg is érem, akkor minek, már nyavalyákkal, szenilisen, nyugdíjam úgyse lesz, akkor meg...?

júl. 14. 23:22
 17/20 anonim ***** válasza:
73%

Nyugdíj mellett is munka van plusz elmagányosodás.

Nem éppen pihenés.

júl. 14. 23:55
 18/20 anonim ***** válasza:
67%
Habitustól, temperamentumtól függ. Én 30 éves létemre is fáradt voltam, szükségem volt/van pihenésre.
júl. 15. 04:46
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Öregszel 🧓

júl. 15. 06:22
 20/20 anonim ***** válasza:
19. Elég intenzíven éltem előtte, mondhatni pörögtem.
júl. 15. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!