Azért ez a gondolat kicsit nyomasztó nem?
Figyelt kérdés
Mármint bárki lehet körülötted abberált, mondjuk pedofil, szadista vagy akármi és nem is tudhatod. Lehet valaki akit értékes embernek tartasz és régóta barátod, családtagod vagy akár párkapcsolatban van veled az. Sok sorozatgyilkosról nem tudta senki hogy az, lehet akár az apád is az az ember.2024. júl. 12. 13:58
1/7 anonim válasza:
Te sem tudod magadról ki vagy , milyez tavaraid keteznek milyen kihadznalatlan tulajdonsagaid , mert nem jársz el évekig fejlesztő módszerekre sem tranzakcio analízisekre 100 ezrekért .
2/7 anonim válasza:
Részben igazad van, az 1# is jót mond. Ugyanakkor a környezet is kihozhatja, hogy egy szeni-mendi egyedből előjöjjön a sátán.
4/7 anonim válasza:
Ez teljesen így szokott sajnos lenni, olyan emberekben van pedofil, öldöklési vagy akármilyen másfajta hajlam, hogy azt nem is gondolnád. Mindig azt szokták mondani, hogy saját magadban bízz meg egyedül 100%-ig, másokban pedig csak egy bizonyos szintig…
5/7 A kérdező kommentje:
Ja hát senki nem gondolná hogy kb egy húsostáska vagyok érzelmi világ terén.
2024. júl. 12. 15:20
6/7 anonim válasza:
Még én is gyanús vagyok magamnak! :)
7/7 anonim válasza:
Hát ez ilyen. Himmlert például remek családapának tartották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!