Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek többsége miért...

Az emberek többsége miért egomán pöffeszkedő senkiházi?

Figyelt kérdés

Az ego védelem az egyetlen motivációjuk az életben, na meg a státusz, meg a konformizmus.

Megvetik a szerény embereket, lenézik őket. Ahogy azokat is akik tudnak a kis dolgoknak is örülni. Ha boldog embereket látnak, kinevetik őket.

Ezt a jelenlegi rendszer okozza?

2024. júl. 10. 12:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem tedd félre az utálatodat és próbáld kicsit mélyebben megérteni a körülötted levőket.
2024. júl. 10. 12:37
 2/14 A kérdező kommentje:

1

35 évem alatt megvolt bennem a szándék de nem sikerült. Mindig csak az derült ki, hogy totál jellemtelen féreg a többség. És elképesztő önző, ítélkező.

2024. júl. 10. 12:43
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Itt most épp te ítélkezel, így te is a többség vagy. Nézd meg magad kívülről, komolyan, 100%-ra tudod mondani, hogy rád ezek nem igazak?
2024. júl. 10. 12:47
 4/14 A kérdező kommentje:

3

Igen. Ezek tutira nem igazak.

2024. júl. 10. 12:51
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Az emberi társadalom nem csak a te aprócska (és a leírtak szerint degenerált) szociális környezetedből áll. Ideje lenne egy kicsit kimozdulnod a komfortzónádból!
2024. júl. 10. 12:57
 6/14 A kérdező kommentje:

5

Oké, mutasd az utat, hová menjek mester?

2024. júl. 10. 13:03
 7/14 anonim ***** válasza:
83%

Kerdező, teged azert osztanak mert már az ide beírók magukra is ismertek és nem szeretik a kritikát! 😄 Én nagyban egyet értek veled de azért van sok jó ember is. Sajnos azomban az arányokkal van a gond. Ha tízből kettő ilyen mint te írtad az bőven elég, hogy tönkrevágja a másik nyolc életét. A normálisan élő ember csak simán élni szeretne nyugalomban de az a bizonyis két faxkalap a küldetésének erzi, hogy megkeserítse a mindennapjaidat és minden áron rád késyszerítse az akaratát!

Igazából egy pszihopatákat kiiktató csodafegyver kéne és másnaptól új korszak kezdődne az emberiség történelmében!

2024. júl. 10. 13:13
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

7

Köszi, hogy indirekt le pszichopatáztál 😂 (1-es és 3-mas vagyok). És nem ismertem magamra, viszont volt már sok hasonló kérdés, általában aki így áll a dolgokhoz az a negatívat nézi másban, de saját magában ezeket meg nem veszi észre

Annyit tudok javasolni, hogy ignorálni kell ezeket, és a jóra kell figyelni. Ha a rosszak keresed, akkor fogsz is találni, mert konkrétan senki se tökéletes, biztos, hogy fog olyat csinálni egyszer, ami nem tetszik. Neki meg majd az nem fog tetszeni, hogy lesed, hogy mikor csinál valamit, ami miatt ráfoghatod, hogy rossz ember, tojáshéjon lépkedhet körülötted.

2024. júl. 10. 13:18
 9/14 A kérdező kommentje:

“ És nem ismertem magamra, viszont volt már sok hasonló kérdés, általában aki így áll a dolgokhoz az a negatívat nézi másban, de saját magában ezeket meg nem veszi észre”

Ezen feltételezés szerint minden ember tök ugyanolyan. Tehát vagy mindannyian pszichopaták vagyunk vagy senki. Nincs átmenet.

Ha meg rámutatsz bizonyos toxikus magatartásformákra az miért negatív.

Általában a toxikus emberek elérik, hogy népszerűek, magas státuszúak legyenek, de hadd ne vakítson már el ez engem.

2024. júl. 10. 13:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván senk sem tökéletes, még én sem vagyok az! 😁 A probléma az olyanokkal van akire mondjuk 10-ből 9 ember azt mondja, hogy egy ktsög. Ezeknél azért már van egy valóban létező probléma. Sajnos az ilyenekből kicsit több van a kelleténél.

Bocs a pszihoizé miatt, csak úgy mondtam, nem komolyan. 😏

2024. júl. 10. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!