NER 27 milliárdért vásárolt szuperjachtot magának, amin a nemzet családja már pöffeszkedik is, hogy érint ez téged, amikor meglátod egy napi bevásárlás blokkját? Nem elég még? Mikor éri el az ingerküsszöböt?
Figyelt kérdés
Urizálás megy az egyik oldalon a magyar emberek adóforintján, Te meg egyre drágábban vásárolsz a megemelt adók miatt.2023. aug. 7. 07:33
1/12 anonim válasza:
Mi ez a kamu már megint? Gondlom, egy üzletember vett egy hajót, na bumm, joga van hozzá, még a kommunizmusban is voltak hajóik a menőknek.
2/12 anonim válasza:
Mondjuk a 444 fotósait simán fel lehetne jelenteni. A jacht ugyanis magánterület, így ami ott történik, ahhoz nincs senkinek semmi köze. Jogellenesen fotóztak.
3/12 anonim válasza:
2, jelentsd, ebben az országban nemzeti hagyomány lett a sajtóper. Nosza, hátha, neked is lesz egy vesztett sajtópered!
4/12 anonim válasza:
Én azt érdemlem meg, hogy drágán vásároljak, míg a másik fél azt, hogy drága cuccot mellényzsebből fizessen.
5/12 A kérdező kommentje:
Ahogy a jó fideszesek mondanák, ha ugy erzed buncselekmeny amit a 444 csinal, akkor jelentsd oket😃
2023. aug. 7. 07:44
6/12 anonim válasza:
Ilyenkor szoktam felidézni a nagyokos fideszesek érveit a korrupció védelmére, hogy "legalább itthon marad a pénz". Aha, hát én még nem hallottam magyar yacht kereskedésről, de oké.
7/12 anonim válasza:
Nem jelentek fel én senkit, majd az érintett megteszi, ha úgy látja, ez szükséges. Te mit szólnál hozzá, ha hasonló helyzetben zavarnának magánutadon?
8/12 anonim válasza:
#1 "na bumm, joga van hozzá"
Hát hogyne, neked meg jogod van befizetni az adóforintjaidat amiből megy a NER-mutyi.
9/12 Chris88 válasza:
Az a magántulajdon biztos, hogy nem valami mutyi révén lett az?
10/12 anonim válasza:
7, én biza feljelenteném, ha már jogállam vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!