Prométeum kérdése:
Mért van ilyen sok rossz tanár, arroganciával és pöffeszkedő egoval?
Figyelt kérdés
Voltak kimondottan arrogáns,száraz tanáraim akiket majd nem minden diák utált, rosszul magyarázót.Emiatt sok diák fásult érdektelen lett.Ha szavazni lehetett volna a tanárok teljesítményéről ki lettek volna rúgva.2020. szept. 23. 17:35
1/6 anonim válasza:
Szerintem azért vannak olyan tanárok (is) amilyeneket leírtál, mert van sok rossz diák, arroganciával és pöffeszkedő egoval.
2/6 anonim válasza:
Tanárnak nem csak az megy, aki valóban felkészült pedagógiai és szakmai szempontból, hanem, aki egy könnyebb, lazább életet akar, ahol nem kell naponta figyelemmel követni a szaktudománya fejlődését és ahol könnyedén kiélheti kisszerű személyiségét, ahol nem kell szembenéznie saját maga kisszerűségével. Persze, a tanárjelölt ember igazán nincs arra felkészülve, hogy az iskola valójában "idegpálya", sokszor több idő telik el e fegyelmezéssel, mint a tényleges tanítással. Annak idején volt egy magyartanár osztályfőnökünk, aki tudományos babérokra pályázott, amiből aztán végül is lényegében nem lett semmi. Feltehetően több volt az ambíciója, mint a municiója. Viszont olyan fennhéjázó és fennsőbbséges volt időnként, hogy egyik osztálytársam szerint maga volt a megtestesült antipedagógus.
3/6 anonim válasza:
Mert belefáradtak, hogy olyanokat kellene oktatni, akik analfabéták, de osztják az észt.
Szemezgetek a kérdéseidből...
Az orvos tudomány mikor jut el odáig hogy fejett, agyatt vagy gerincvelött átlehett ültetni?
Az előfordulhat hogy a kórónavírus után hasonló világ lesz mint 20-as 30-as évekbe voltt, esetleg olyan mint 1929 nem?
4/6 anonim válasza:
Persze, biztos mindig a gyerekek hibája ha a tanár szemét, sose az övék. Engem amikor anno gimiben megszopatott egy tanár, arról is én tehettem, véletlenül se az, hogy egy szemét.
5/6 anonim válasza:
Mert ilyen szövegeket kapnak, amiből süt, hogy feleslegesen beszéltek egész életükben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!