Lányok, mit jelent az ha egy pasi láthatatlan számotokra?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, ha mentek az utcán, metrón, buszon, vagy bárhol. Ismeretlen férfiakra használva. Többször hallottam már ezt a kifejezést, de mit jelent ez nálatok pontosan?2024. júl. 9. 22:48
1/9 anonim válasza:
Ismeretlen? Én azokra mondom, akikkel megromlott a kapcsolatunk, és már köszönőviszonyban sem vagyunk, de szerencsére csak 2 ilyen ember van. Szerintem sokan arra használhatják, akik nekik nagyon nem jönnek be, ezért láthatatlanok számukra, hiszen rá sem néznek.
2/9 anonim válasza:
Ne igy akarjatok mar csajozni xd Hanyadik ilyen hasonlo kerdes ez mar iden xd
3/9 anonim válasza:
Hogy nem létezik férfiként, csak emberként.
5/9 anonim válasza:
Ezt átvitt értelemben kell érteni, nem szó szerint. Nyilván senki sem láthatatlan számomra fizikailag, látok mindenkit. A kifejezés arra utal, hogy férfiként nincs esélye nálam, nem tartom potenciális partnernek.
6/9 anonim válasza:
Ha nincs több milliárdos vagyona.
7/9 anonim válasza:
Nem feltűnő, nincs rajta semmi érdekes, bele veszik a tömegbe. Olyan mint mikor szürke oszlopokat kerülgetsz csakhogy ne menj nekik...
8/9 anonim válasza:
Nem ugy nez ki mint Justin Bieber 🤣
9/9 anonim válasza:
Nem 10/10-es. Nem lehet levámolni. (egy férfi véleménye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!