Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagytok ezen az oldalon...

Miért vagytok ezen az oldalon heti szinten, vagy havi szinten?

Figyelt kérdés
2024. júl. 8. 21:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%
De most komolyan azert ne gyk-zak, hogy azt hallgassam hogy fuj kávé, meg rakd el a poharat mert kiborul? Tehát üljek szépen a konyhai asztalnál nézzem a falat ne az ablakban lógjak meg ne "szomszédoljak", ő még azon is képes volt kiborulni hogy a pihe puha szőnyegen fekve nyomtam a home office-t, hogy a fenének nem ülök asztalhoz mint minden normális ember? Dehát nekem tetszett a szőnyeg. Meg így is lehet milliokat utalgatni ülve állva fekve fejen állva is meg wc n is. Nem is tudom hogy bírtam vele olyan sokáig. Soká jött aki kiment ebből és megmutatja hogy a párkapcsolat az nem ez.
2024. júl. 8. 22:01
 12/20 anonim ***** válasza:

#5: Amilyen depis vagyok, szerintem két nap múlva menekülnél tőlem.

De köszi azért. :)

(2-es voltam)

2024. júl. 8. 22:11
 13/20 anonim ***** válasza:
Kávé mellé izgalmasabb, mint a Facebook. Cikkeket, normálisabb dolgokat a metrón, buszon olvasok, így reggelente jobban esik itt lenni és irogatni, ez jobban felébreszt. Este ugyanez, levezetésként. Hétvégén néha felnézek, ha kijövök rágyújtani egyet. Tehát semmi különösebb oka nincs, csak jobban szeretem az üres perceimben, mert interaktívabb.
2024. júl. 9. 07:27
 14/20 anonim ***** válasza:

Időnként Unatkozok. Főként ezért.

Meg ha el vagyok kicsit kenődve feljövök ide és látom h sokaknak van hasonló gondjuk.

2024. júl. 9. 08:48
 15/20 anonim ***** válasza:

Mert pislákol bennem a remény, hogy találok egy lelki társat.

30f(m)

2024. júl. 9. 17:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Itt csajozok. Csak a kimondottan csunyanak mondott nok jonnek be !
2024. júl. 11. 06:17
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
Én azért mert nem a hétköznapi sablon csevegések vannak itt, olyan mint amit sehol nem érdemes megkérdeni nem illik bele sehová, itt megkérdezheted, tehát újdonságok is vannak. Ezen kívül szeretem a képmutatás nélküli világot, itt meg nem vetít senki az ismerőseinek, max hazudik néha de még mindig kevesebbet mint pl a face-n.
2024. júl. 11. 14:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Jol esik kiirni kerdeseket amik foglalkoztatnak,mas perspektivabol nezni ugyanazt.Ugyanakkor jo olvasni azt is hogy masok is hasonlo dolgokkal kuzdeni,leirni a sajat tapasztalataimat,meglatasaimat hatha valakinek segit mint ahogy nekem is segitenek az engem foglalkoztato kerdeskre irt valaszok
2024. júl. 11. 19:50
 19/20 anonim ***** válasza:
A személyes interakciókat emberekkel nem szeretem, nem bírom a sok embert magam körül elviselni, még egy baráti társaságnak, szűk családnak megfelelő mennyiséget sem. Gondolom valamilyen szociális fóbia lehet. Online viszont szeretek itt olvashatni, kérdésekre válaszolni.
2024. júl. 12. 01:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Napi szinten itt vagyok😅 bele sem merek gondolni, hány órát.

Vannak barátaim, mégis magányos vagyok. Csak egyikükkel sikerednek (úgy, ahogy) találkozások, azok sem valami sűrűn, és ő nem is az a fajta, akivel olyan programokra lehetne látogatni, amikre nekem sokszor igényem lenne. De nagyon rendes, és tényleg sokat jelent nekem a barátsága, szóval örülök neki, hogy több, mint 12 éve barátok vagyunk, ami konkrétan a fél életünk.

Nem igazán van életem. Jelenleg életem egyik utolsó nyáriszünetét töltöm, ami (eddig) nem pont úgy alakult, ahogy terveztem, szóval nagyon sokat vagyok itthon. Annak az időnek pedig jó részét itt töltöm az oldalon, ami részben megszokás is már, időkitöltés is, másrészt pedig gondolatelterelés. Meg talán függőség is. Amikor mentálisan nem vagyok a toppon, sokkal, de sokkal több időt töltött itt, mint kellene, vagy, mint alapjáraton.

2024. júl. 17. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!