Miért vagytok ezen az oldalon heti szinten, vagy havi szinten?
#5: Amilyen depis vagyok, szerintem két nap múlva menekülnél tőlem.
De köszi azért. :)
(2-es voltam)
Időnként Unatkozok. Főként ezért.
Meg ha el vagyok kicsit kenődve feljövök ide és látom h sokaknak van hasonló gondjuk.
Mert pislákol bennem a remény, hogy találok egy lelki társat.
30f(m)
Napi szinten itt vagyok😅 bele sem merek gondolni, hány órát.
Vannak barátaim, mégis magányos vagyok. Csak egyikükkel sikerednek (úgy, ahogy) találkozások, azok sem valami sűrűn, és ő nem is az a fajta, akivel olyan programokra lehetne látogatni, amikre nekem sokszor igényem lenne. De nagyon rendes, és tényleg sokat jelent nekem a barátsága, szóval örülök neki, hogy több, mint 12 éve barátok vagyunk, ami konkrétan a fél életünk.
Nem igazán van életem. Jelenleg életem egyik utolsó nyáriszünetét töltöm, ami (eddig) nem pont úgy alakult, ahogy terveztem, szóval nagyon sokat vagyok itthon. Annak az időnek pedig jó részét itt töltöm az oldalon, ami részben megszokás is már, időkitöltés is, másrészt pedig gondolatelterelés. Meg talán függőség is. Amikor mentálisan nem vagyok a toppon, sokkal, de sokkal több időt töltött itt, mint kellene, vagy, mint alapjáraton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!