Miért vagytok ezen az oldalon heti szinten, vagy havi szinten?
Magány miatt napi szinten rengeteget. Nekem sincs életem sajnos.
N
2-es!
Nem leszünk együtt magányosak?
F
Három okból járok ide.
1) A mindennapi életben alig használom a magyar nyelvet már évek óta (családban angolul beszélünk, szomszédaim mind külföldiek, haverok között angolul beszélünk legtöbbször mert vannak külföldiek köztünk, barátnőm sem magyar származású, hiába itt nőtt fel, egyszerűbb angolt használni vele is, munka kapcsán is csak külföldiekkel érintkezek, egyetemen is angolul tanulok mindent amit fel lehet venni angolul). Észrevettem magamon hogy felejtek el magyar szavakat mióta végeztem gimnáziumban, hiába élek Magyarországon. Úgyhogy jó gyakorlás a GYK.
2) Mondhatni buborékban nőttem fel jó anyagi körülmények között, erre is jó a gyakori hogy kicsit tágítsam a látóköröm.
3) Vannak témák amik érdekelnek (tudományok, akvarisztika) és érdekes olvasgatni nálam okosabb emberek hozzászólásait, néha meg én is hozzá tudok tenni a témához saját ismeretet.
Több valahogy az inger. Es alacsony már sajnos az ingerküszöböm.
Akikkel csetelek az egy sablon csak. Nekem nagyon kevés mentálisan. Unalmas(?)
Pl kulfoldi haverommal külfold a téma, munkakeresések, a jövőnk(mármint neki ott, nekem itt), párkapcsolati mizériák, zenék, szülők stb, kb élet lelkizgetések, ezen a vonalon fut az egész . 1 vonalon.
Akikkel ismerkedem (netes tarsker), főleg a milyen a napod, mit csinalsz mi a napi gondunk, viccelodések, kinek milyen a munkaja lakhelye szomszedja élete aznapi sztorija, a hetkoznapok miket tervez nyárra etc. Ismerkedős vonalon fut az egész. Megint 1 vonal csak.
Tesommal a család rokonok tanulas ilyenek. Rokoni vonal az egész. 1 vonal.
Kollegával kollegavonal az egész.
Zaklatók leráásaval zaklato lerázás düh harag méreg vonal az egész. 1 vonal.
Es igy tovább.
A gyk-n meg jobbra balra "ezer téma ezer ember", 600 féle dolog ami jobban érdekel pl.egy kollegánál, vagy a netes csávonak hogy milyenvoltanapja, mivanakutyájával, vagy a lelkizgetések a kinti haverral.
Kb youtubshorts "érzés", gyorsan és sok gyors inger. Több a "bombázás".
Igy csetelések helyett gyk van.
De volt olyan kapcsolatom is ahol márcsak a reggelem is jobb volt a gyk+kávé kombóval, mint az akkori párommal, aki reggelente felkel fikázza a kávém(ő nem kávés), letilt hogy ne az ablakba tegyem mert kiborul a pohár(fenének kelt fel maradna csendben inkább...), és uristen mégcsak reggel neked első a telefon..(a további reggeleken inkább lementem vmi boltos nénihez sarokra es ott kávéztam inkább reggeli nyugalomban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!