Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most ez komolyan ekkora...

Most ez komolyan ekkora parasztság? Nehogy már én legyek az egyetlen aki ezt így csinálja

Figyelt kérdés

Elmentünk haverokkal strandolni egyet Agárdra tegnap. Labdát dobáltunk a vízben és mondja az egyik a társaságból, hogy nah, neki ki kell menni? Én meg automatikusan kérdeztem hogy minek? Hát mosdóba. Hát de minek? Itt elkezdtek furán nézni a többiek és kérdezik miért te nem mész ki a vízből? Dehogy megyek. Itt vagyunk egy térdig érő sáros pocsolyában, minek mennék ki? Trágyában dagonyázunk egész nap.

Erre annyira elborzadtak hogy nem szóltak nagyon utána hozzám és nem sokkal később elindultunk haza. Azóta nem nagyon írnak.

2024. júl. 7. 09:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

#9: „Miből van az iszap? Állat, és emberi ürülék és minden más kosz dzsuva dologból.”

😂 😂 😂

[link]

2024. júl. 7. 14:12
 12/19 anonim ***** válasza:
59%

Nincs is szebb annál, mint kollektívan megmártózni vadidegen emberek és a magunk által termelt ürülék hígított elegyében! A Balaton nem véletlenül Közép-Európa legkiterjedtebb nyilvános WC-je! De Agárd sem szégyenkezhet!

Te viszont igen!

2024. júl. 7. 14:24
 13/19 anonim ***** válasza:
33%
Azért kíváncsi lennék, hogy akik szerint az emberek többsége ezt csinálja, honnan veszik... Egy cseppet nem engedtem el vízben soha életemben, eszembe sem jutott. Még szerencse, hogy nem járok a Velencei tóhoz, hogy a szarodban lépkedjek, miközben a húgyodban fürdök. Kár, hogy ez nem bűncselekmény, és nem bizonyítható. Remélem, egyszer valahogy az lesz, pl. pár spéci kamerát telepítenek a víz alá.
2024. júl. 7. 19:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

19:46

Ez az önigazoló dumájuk. Mivel azt senki nem tudja és nem is akarja felmérni hogy pontosan hány százaléknyian űzik az ürítésnek ezt a gusztustalan gyakorlatát, így rávágják magabiztosan hogy "hiszen mindenki meg a többség is ezt teszi!". Pedig hát baromira nem.

2024. júl. 7. 20:57
 15/19 A kérdező kommentje:
Pedig nincs is jobb mint a vízbe engedni. Nem kell törölni, csak kimosod a kezeddel a maradékot és kész
2024. júl. 7. 21:15
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Én pedig úgy gondolom hogy az itt válaszolók mivel az életükben nem sok mindennel büszkélkedhetnek, ezért azzal próbálják kompenzálni hogy ők soha nem pisilnének bele, mekkora parasztság, senki nem csinál ilyet. Ez a felsőbb rendű hangnemből is látszik.

A Balaton nem higiénikus semmilyen szempontból, nem lesz tisztább hogy ti soha...

2024. júl. 7. 23:03
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem pisiről volt szó egyébként a kérdésemben. De azt is mindenki csinálja.
2024. júl. 7. 23:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

- Uram, mégis mit képzel magáról?!

- Hát de más is belepisál a medencébe.

- De nem a rajtkőről!

Egyébként nem csinálja mindenki. Egyszer részegen hugyoztam bele a Dunába, nem a partról, hanem derékig benne fürödtem, szar érzés volt, olyan, mintha bepisiltem volna, hiába mossa el a víz. A kutyák is kijönnek a vízből, elvégzik a dolgukat, majd visszamennek.

2024. júl. 8. 19:18
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát én nem hugyozásról beszélek. Szerintem nagyon jó érzés. Mind a kettő
2024. júl. 8. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!