Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most ez komolyan ekkora...

Most ez komolyan ekkora parasztság? Nehogy már én legyek az egyetlen aki ezt így csinálja

Figyelt kérdés

Elmentünk haverokkal strandolni egyet Agárdra tegnap. Labdát dobáltunk a vízben és mondja az egyik a társaságból, hogy nah, neki ki kell menni? Én meg automatikusan kérdeztem hogy minek? Hát mosdóba. Hát de minek? Itt elkezdtek furán nézni a többiek és kérdezik miért te nem mész ki a vízből? Dehogy megyek. Itt vagyunk egy térdig érő sáros pocsolyában, minek mennék ki? Trágyában dagonyázunk egész nap.

Erre annyira elborzadtak hogy nem szóltak nagyon utána hozzám és nem sokkal később elindultunk haza. Azóta nem nagyon írnak.

2024. júl. 7. 09:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem is csodálom.. Már ha egyáltalán igaz ez a sztori.
2024. júl. 7. 09:33
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy parasztsag. Ha csinálja is más, tuti nem köti a többiek orrára.
2024. júl. 7. 09:35
 3/19 anonim ***** válasza:
78%
Az emberek 99%a belepisil a vízbe, de hangoztatni nem hangoztatnam. Ha ő inkább kisétál, hat sétáljon. Igazából értelmetlennek tartom én is.
2024. júl. 7. 09:41
 4/19 A kérdező kommentje:
Hát hugyozni végképp nem megy ki az ember a vízből
2024. júl. 7. 09:44
 5/19 anonim ***** válasza:
92%
Az 99%-a egész biztosan nem gusztustalan büdös paraszt, csak szólok
2024. júl. 7. 09:54
 6/19 anonim ***** válasza:
71%

*Az emberek 99%-a...

2024. júl. 7. 09:55
 7/19 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem is a parasztság szintje ez. Eleve nem kimenni a mosdóba, utána meg ennyire pökhendi stílusban válaszolni nekik, meg ilyent mondani. Elnézést, de nem csodálom, hogy azóta kevesebbet beszélnek veled.
2024. júl. 7. 10:52
 8/19 anonim ***** válasza:
58%
Ez az az eset, hogy szinte mindenki csinálja(csinálta), de aki felvállalja nyíltan az az utolsó senkiházi undoríttó proli paraszt.
2024. júl. 7. 12:19
 9/19 A kérdező kommentje:
Így van. Miből van az iszap? Állat, és emberi ürülék és minden más kosz dzsuva dologból.
2024. júl. 7. 13:34
 10/19 anonim ***** válasza:
Én pontosan emiatt nem járok semmilyen nyilvános, közösségi strandra. Mert tudom, hogy rengetegen beleengedik. Főleg fürdőkben, gyógyvizes medencékben. Az otthoni kis medencében legalább tudom, hogy biztosan víz van és más nincs.
2024. júl. 7. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!