Szerintetek honnan, miről ismerhető fel egy gonosz ember, ha nem követ el gyilkosságot vagy egyéb súlyos bűntetteket?
Figyelt kérdés
júl. 6. 14:07
2/7 anonim válasza:
Benyal/besúg a főnöknek. Ilyenre minimum csak egy gerinctelen ember képes.
3/7 retektorta válasza:
Semmiről. Én a lelkem mélyén gonosz ember vagyok, csak a várható büntetés tart vissza bizonyos dolgoktól, de ezt senki nem látja rajtam.
4/7 anonim válasza:
Nem kell ahhoz gyilkosság. Az is ugyanúgy gonosz, aki kavarja a szrt, csúnyán beszél másokkal, kiszúr másokkal, stb. Csomó ilyen ember van, aki gonoszabb, mint egy gyilkos. Meg nyilván van, aki jónak tetteti magát, azon nagyon nehéz észrevenni.
5/7 anonim válasza:
A gonosz ember szánt szándékkal árt, akar rosszat másoknak, tényleg nem kell gyilkosságig elmenni. Szimpla áskálódás, ártó pletyka terjesztése is olyan dolog, amit gonoszságból tesznek.
Vannak kétszínű emberek, méghozzá elég sokan, őket pl. nem mindig könnyű kiszúrni.
6/7 anonim válasza:
Kisugárzás,testbeszéd,tekintet,viselkedés,megérzés.Ezek összességére lehet hagyatkozni.
7/7 anonim válasza:
Össze-vissza beszél, nem reális az elképzelései-cselekedetei, keresztbe tesz a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!