Szeretethiány esetén mit lehet tenni?
Kreténül fog hangzani: szeresd magad. Tudom, hogy ez úgy hangzik, mintha oravecz nórika tanította fel a chatgpt beta verzióját, úgyhogy megpróbálom kifejteni.
A szeretethiány nem azt jelenti, hogy senki nem érez szeretetet irányodba, mert hiába érzik, ha nem mutatják. A szeretethiány valójában a törődés hiánya: nem érzed, hogy törődnek veled.
Viszont szerintem a törődés olyasmi, aminek a többségét saját magának kell, hogy megadja az ember. Tudom, hogy ez úgy hangzik, mintha azt mondanám, hogy szex helyett maszturbálj, de nem.
Mindössze annyiról van szó, hogy ha te nem szereted magad, nem törődsz magaddal, azt mások nem fogják tudni pótolni. Az ilyen ember olyan, mint egy lyukas vödör: lehet töltögetni kívülről, de mindig kifolyik a víz, ezért egy idő után mindenki feladja a töltögetést, és ráhagyja. Tipikus női dolgok ezek: minden nap megerősíteni, hogy jól csinálja, szeretik, stb. Fárasztó.
Szóval be kell foltozni ezt a lukat, hogy másoknak is legyen kedve veled töltögetni a vödröt. Ehhez pedig törődni kell magaddal: figyelni a saját igényeidre, dicsérni magad, időt szánni magadra, ápolni magadat. Bullshitnek hangzik, de k.rvára nem az.
Próbálok nem arra gondolni, hogy szeretet hiányom van!
Pedig nagyon sokszor rám tör, de elterelem a gondolataimat és nem lesz rögtön jobb,de elviselhetőbb lesz!
0;Azt ,hogy szeresd önmagadat.
1;Állat vétele ,mint macska,kutya
2;Emberi kapcsolatokat nem javasolnám max korlátozottan ,ha van esetleg valami jó csak akkor szedfel.És az szeretni fog.Vagy pedig ,ha vannak szerető anyu,apád vagy rokon stb akkor maradj a közelükben
A többi ember pedig ne foglalkozz ,mert azok sajnos nem fognak szeretni főleg nem a munkahelyen.
Általábban utálattal,irigységel telik az emberek szóval hagyd is őket.Jobban jársz.
Én is ezt csinálom ill jártas voltam az emberek terén és én erre jöttem rá ,amit felül leírtam.
Ennyi.
rákényszeríteni senkit nem tudsz...
állatoktól kaphatsz persze...de nyilván nem ugyanolyan.
ez olyan ami vagy összejön valakinek vagy sem, elég lehet hozzá egy nagyon jó barát is, aki átölel, de lehet h társra van szükség amit meg idő találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!