Mi az, amivel egész életedben meg kellett küzdened? Van valamilyen visszatérő motívum, probléma?
Nekem is a depresszió és a szorongás amik még jelen vannak az életembe.
Traumák sokasága hatására vannak triggereim amik ha aktiválódnak újra bezárok(jobb esetben).
Van, hogy rám jön az üresség érzése. Vagy pont a szorongás és depresszió az amit újra előhoz.
Sokszor társulnak ehhez öngyilkos gondolatok, hogy már nem szeretném tovább folytatni nem akarok többet szenvedni.
Tekintve hogy a lehető legmérgezőbb családból származom, így csak a gond van
Magam sem értem hogyha több ezer kilométerre vagyok tőlük, akkor is miért ül rajtam ez az átok
Egy gyerekkori trauma után indult érzelmi evés, ebből kialakult függőség, és életveszélyes elhízás. 37 éves koromra sikerült lefogyni 4 éven belül, úgy, hogy rengeteg munkával, odafigyeléssel, tudatossággal, kontrollal, megtanultam különbséget tenni az érzelmi és a fizikai éhség között, de minden napom küzdelem azóta is, mert ez sok sok évem végig kísérte, és évtizedes berögzült szokásokat borzasztó nehéz leküzdeni, és állandóan tudatosan figyelni minden étkezésre.
Borzasztó nehéz, de legalàbb megéri, mert nem arról szól az életem hogy fáj minden porcikám.:) Annak vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!