Mit tehetnék, hogy ne legyek ennyire magamnak való?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves srác vagyok, nincs testvérem, egyedül nőttem fel. Megszoktam, hogy mindig egyedül vagyok, ez pedig most kihatással van a felnőttkoromra is, mert nagyon magamnak való vagyok. Iskolában is megmutatkozik ez, mások beszélgetnek, én meg inkább eltelefonozok saját magamnak. Nem nagyon viselek el embereket magam körül sajnos, elég nehéz természetem van. Mit tehetnék, hogy ezen változtatni tudjak? Vagy én már mindig ilyen maradok?2024. júl. 4. 14:35
1/5 anonim válasza:
Nem biztos az ember változik. Bár nem tudom mit értesz a nehéz természet alatt.
2/5 A kérdező kommentje:
Például azt, hogy én olyan ember vagyok, hogy ami a szívemen az a számon. Nagyon nagy szám van, nem félek kimondani senkinek amit gondolok, az a kikelős típus vagyok. Emellett nagyon haragtartó vagyok és hogyha egy ember elvágja nálam magát, onnantól egy életre figyelmen kívül hagyom, még ha olyan ember is, hogy napi kapcsolatba vagyok vele. (Gondolok ezalatt egy osztálytársa például).
Ilyesmikre értem a nehéz természetet.
2024. júl. 4. 14:58
3/5 anonim válasza:
Hm... Értem. Talán érdemes lenne eljárnod boxolni. Egyrészt kiadod a feszkót magadból másrészt sok új jó fej embert ismersz meg és formálja a személyiséged is box.
4/5 anonim válasza:
És egyébként ez baj, hogy ilyen vag?
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem baj.
2024. júl. 5. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!