Ki milyen vállalkozást indítana ha tehetné?
Figyelt kérdés
2024. febr. 3. 16:17
1/11 anonim válasza:
Valami olyat, aminek az elektromos autó gyártáshoz van köze, de nem maga az autó gyártása, inkább vmilyen fontos alkatrész gyártása és beszállítás.
2/11 anonim válasza:
Ingatlanbérbeadó vállalkozást.
Kiadnék vagy 6 budapesti, jó környékű saját lakást és többé nem lenne akkora gondom. Életem végéig azt csinálhatnám, amit akarok és végre beiratkozhatnék bármilyen képzésre, festegethetnék, megtanulnék bendzsózni és még egy csomó érdekes, mások számára hlyeségnek tartott dolgot elsajátíthatnék.
Bárcsak nyernék ehhez a lottón! :D
3/11 anonim válasza:
#2 mondjuk ezek a célok nem lehetetlenek melós élet mellett sem. Nálad mi a kifogás? :D
4/11 anonim válasza:
3-as: a melós élet megvan, csak pénzem nincs. Ez elég kifogás neked? :D
5/11 anonim válasza:
Nekem a családfakutatás és helytörténet-kutatás a(z egyik) hobbim, úgyhogy ha tehetném, mindenképp ezzel foglalkoznék főállásban is. Úgy látom, hogy van rá igény, bár ezt ma már saját maga is elvégezheti az ember. Nem hiszem, hogy valaha ilyen vállalkozásom lesz, de időnként eljátszom a gondolattal. Például most, hogy álláskeresésben vagyok. 32/F
6/11 anonim válasza:
Blogot (vagy blogokat) üzemelnék az életben hasznos / szükséges dolgokról.
7/11 anonim válasza:
#6 ez aztán tényleg nem pénz kérdése
8/11 anonim válasza:
Life coach+talpreflexológia, bár amúgy is a coach-ok országa vagyunk.
9/11 anonim válasza:
7-es! Ezt nem hobbiból, hanem pénzszerzési célból (is) csinálnám. Ha pénzből nem is sokat kell belefektetni (de valószínűleg többet, mint gondolnád), de időből igen. Az idő pedig pénz, mert az az idő valahonnan hiányzik.
10/11 anonim válasza:
Ismét 6-os vagyok.
Talán nem is egyszerűen blog, annál többet kívánnék csinálni, de nem tudom, hogy hogyan hívják azt, amikor saját írásokat készít és árul az ember az online térben. A blog pedig többek között eszköz lenne erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!