Jól tud esni egy random kedves komment?
Igen, szoktam kapni hasznos, praktikus válaszokat is. Szerintem kategória függvénye, meg hogy miket írkálsz ki.
Aki napi háromszor nyavajogni jár a társkeresési problémák topicba, meg aki a politika topicban acsarkodik, az nyilván nem kap sok pozitív visszajelzést.
Ha elkerülöd ezeket a gócpontokat, meg nem árad belőled a negativitás, akkor azért akadnak normális emberek is
Sokat jelent, sikerélményt, jó érzést ad akár a social media-ban, akár itt vagy hasonló fórumokon, amikor észlelem, hogy valaki nem egy nyomorult frusztrált, ellenségképkomplexusos besavanyodott búvalbaszott tipikmagyar, hanem pozitív a gondolkodása, buzdító, támogató, szimpatizáló a stílusa. Bár, mivel én is ilyen vagyok, nekem ez lenne a természetes, sokkal inkább attól rökönyödöm meg, hogy mennyire sok, ok nélkül ellenséges ember van. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy aki rendben van magával, az nem rombol, nem arrogáns. Mindenkiből az jön ki, ami benne van. Csak az rombol, csak az ellenségeskedik, aki a saját harmóniájából kibillent, aki nem önazonos, aki nincs rendben önmagával.
Amikor meglátok egy ilyen magyarfrusztrált, ingerült, ellenségképkomplexusos, arrogáns, utálatos beírást, akkor mindig sajnálom magamban az illetőt, hogy nem elég, hogy sikertelen az élete, de még promótálja is.
De visszatérve a kérdésre: nekem a valódi közegem a segítő, asszertív attitűd, ott érzem otthonosan és komfortosan magamat, mivel én is így viszonyoluk a többi emberhez.
Jól persze, nem csak neten keresztül de valóságban is. Ez igaz bármilyen pozitív megjegyzésre, buzdításra, dícséretre, bármi.
Nekem van hogy fel is dobja a napomat egy-egy ilyen alkalom például. Vagy a hetemet. Eddig 1X dícsérte meg valaki a külsőmet aki nem a családom volt, mái napig megjegyeztem, nagyon jól esett 😊
De megjegyzek bármilyen mindennapi kedvességet másoktól ugyanúgy, és évek távlatából is emlékszem rá.
Ugyanez van interneten keresztül is, ha valakin érződik hogy teljesen őszintén ír.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!