3/14 anonim válasza:
Bármeddig.. Sőt, mostanában észre vettem, ha fellépek csak ideges leszek, mert olyat olvasok..
4/14 anonim válasza:
Ha a Fb, Twitter... ezeket vesszük közösséginek, akkor ezek mellőzése nem okoz gondot, ugyanis egyetlen profillal sem rendelkezem, egyetlen ilyen oldalon sem.
6/14 anonim válasza:
Bármeddig tudnám hanyagolni, mivel elég unalmasnak tartom őket.
7/14 anonim válasza:
facebook-ból elég a messenger is...
igazából hónapokig is akár.
Ami valóban fontos azért telefonálok és nem várok, és ha én fontos vagyok valakinek ő is fel tud hívni. A messengert meg max elolvasom másnap reggel.
8/14 anonim válasza:
Mivel egyetlen ilyen oldalon sem vagyok fenn, ezért akármeddig
10/14 anonim válasza:
bármeddig. míg egyetemista voltam a tanszéki face csoportot figyelnem kellett mert oda került ki minden. azóta diploma és be se léptem többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!