Ha csúnya vagy a szocializálódást teljesen hanyagolni kell, mert úgysem lesz sok sikerélményed benne és befrusztrálódsz egy idő után?
Figyelt kérdés
Helyette inkább bélyeggyűjtés, képregények?2023. jún. 30. 18:54
1/9 anonim válasza:
Már miért lenne szempont egy baráti társaságban, hogy ronda vagy?
2/9 anonim válasza:
Jarj el edzeni heti 5x,h nyaktol lefele jol nezz ki. Jarj kuzdodporta is,ha ugyis ronda vagy.
3/9 anonim válasza:
Szerintem egyetlen társaságban sem a külsőd a lényeg, ha tényleg csak társaság és hobbi kell. Ha meg ismerkedés a cél, akkor ellensúlyozd a külsődet a viselkedéseddel, belső értékekkel! Amúgy meg rendkívül szubjektív és változó, hogy ki kit tart csúnyának, elképzelhető, hogy éppen téged lát szépnek valaki
5/9 anonim válasza:
Több százmillió csúnya ember van
6/9 A kérdező kommentje:
“ Szerintem egyetlen társaságban sem a külsőd a lényeg, ha tényleg csak társaság és hobbi kell.”
És szerinted az normális, hogy éreztetik veled? Eszedbe juttatják illetve a társaságin belüli helyed is meghatározza ez a felszínes szempont?
2023. júl. 1. 08:57
7/9 anonim válasza:
Gyurd ki magad. Ne itt sajnaltasd magad.
A mostani “baratok” helyert lesznek a terembol uj baratsid!!
8/9 anonim válasza:
6. Aki érezteti, attól meg kell szabadulni, nem szabad vele találkozni. Barátkozz másokkal!
9/9 anonim válasza:
szívesen barátkozom hasonló vagyok 27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!