Engem miért nem izgatnak a sztárok? Mások sírnak utánuk meg szelfit akarnak. Ez valami betegség?
Figyelt kérdés
2024. jún. 30. 17:20
1/7 anonim válasza:
Neked a kérdés alapján más mentális bajod van. Ennyi.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, talán mert nincs olyan, aki megmozgat, de megnyugtat, ha azt mondom, hogy különleges vagy?
4/7 anonim válasza:
Teljesen normális dolog az, ha valakit nem érdekelnek a sztárok.
5/7 anonim válasza:
Ez lenne a normális. Bár... a hagyományos értelemben vett sztárok azért még nem annyira gáz (komoly színész, zenész, sportoló). De manapság az influencer celeb és hasonlók... vagy akik politikusokért rajonganak, jéééézusom 🤦♂️🤦♂️💀
6/7 anonim válasza:
Kicsit jobb szóval, amit elfogadhatónak tartok: példaképek.
Az a baj, hogy manapság olyanokért rajonganak inkább akik a lehető legtávolabb vannak attól, aki szerintem példakép kellene legyen.
7/7 anonim válasza:
Szerintem is normális dologról van szó. Nem egy olyan barátom, ismerősöm van, akit teljesen hidegen hagynak a sztárok, nem foglalkoznak velük, nem követik őket.
Én az influencerekkel vagyok így, jókora százalékuk csak reklámokat posztol szinte, arra meg pont nem vagyok kíváncsi. Sztárokkal pedig valamelyest képben vagyok alap szinten, és van 1-2 előadó, akiket követek, de még a kedvencnek nevezettel sem szeretnék szelfit készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!