Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi lenne ha soha...

Szerintetek mi lenne ha soha nem halna meg senki aki eddig a világon volt?

Figyelt kérdés
A fáraók is élnének a gonosz diktátorok is a gyilkosság szó értelmét vesztené mivel örökké élnénk.
jún. 28. 18:51
 1/10 A kérdező kommentje:
Elférnénk ennyien a földön?
jún. 28. 18:52
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem férnénk el.
jún. 28. 18:57
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Az amerikai Population Reference Bureau a Homo Sapiens megjelenését (i.e. 50 000) figyelembe véve úgy számol, hogy eddig összesen 108 milliárd ember élt, a mai populációt is beleszámítva. Ez azt jelenti, hogy jó 100 milliárd ember halt meg a történelem során.

Amúgy ha most hirtelen ideteleportálódna mindenki a múltból a halála pillanatában, egyszerűen bedőlne a gazdaság. Nem lenne aki eltartson annyi gyereket. (A jelenkorig leginkább a 2 évnél fiatalabb gyerekek eléggé halomszámra haltak...)

jún. 28. 19:03
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

A Torchwood 4 évada (Miracle Day) szerintem elég szépen taglalja, hogy társadalmi szempontból mi lenne, ha egy ponton túl senki sem tudna meghalni.

Nem pontosan az, ami neked kell, de szerintem érdemes lenne ránézz.

jún. 28. 19:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi kíváncsiság hajt úgyhogy megnézem.
jún. 28. 19:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Éhen halnánk és még több lenne a háború.

Már akkor is probléma lenne, ha mondjuk az átlag életkor 120 év lenne.

jún. 28. 20:25
 7/10 anonim ***** válasza:
"átlagéletkor"
jún. 28. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem lehetne meghalni + mindenki visszatérne aki már meghalt, akkor bizonyos értelemben nem lenne tétje az életnek.
jún. 28. 21:22
 9/10 anonim ***** válasza:
80%

Egy rakat ember vakmerőbb lenne, bevállalna olyan dolgokat, helyzeteket, amiket addig nem mert volna. Ezek mellett még több konfliktus, háború lenne, túl sokan lennénk, sok lenne a nézeteltérés, bűnözés is nőne. Megnövekedett "létszám" a véges energia és egyéb készletekre.

Kibillenne a mostani egyensúly, bár helyenként ezt sem nagyon lehetne annak hívni, mert aránytalanul sok lenne az idősebbekből.

jún. 28. 21:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezen már én is gondolkodtam☺. Szerintem mégnagyobb káosz, harc, ellenségeskedés lenne.
jún. 29. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!