Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon hány évesen jön el a...

Vajon hány évesen jön el a felismerés, az emberben, arról, hogy senki se fogja ismerni a világon a rokonokon és pár emberen kívül?

Figyelt kérdés
Nyilván azokra gondolok főleg, akiknek ez számítana.

2024. jún. 9. 23:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%

Nekem 16 évesen jött ez a felismerés, amikor a barátom meghalt.

Hogy csak addig fognak rá emlékezni, amíg azok az emberek akik ismerték őt szintén nem halnak meg.

Én azóta igyekszem maradandó alkotásra törekedni.

Könyvet kiadni, vagy publikálni valamit később, esetleg társadalmilag hasznos tevékenységet csinálni (olyan munkát, szakmát tanultam ki, aminek az eredménye sok emberhez eljut, és kifejezetten hozzám köthető ez az érték amit adok a világnak).

2024. jún. 9. 23:56
 2/26 A kérdező kommentje:

Részvétem.

Viszont nagyon jó, hogy sikerült ilyen szakmát tanulnod. Megkérdezhetem, hogy melyik az?

2024. jún. 9. 23:59
 3/26 anonim ***** válasza:
88%
Az első a számból vette ki a szót. Én is arra törekszem, hogy minél több maradandót alkossak. Nemrég kiadta a könyvem egy nemzetközi könyvkiadó, tehát külföldiek is olvassák majd. Sok ének és táncfellépésem van, és kiállításaim.
2024. jún. 10. 00:01
 4/26 A kérdező kommentje:

Gratulálok! És milyen témájú a könyved? Én is szeretném majd kiadni a sajátjaim.

Mikből csinálsz kiállítást?

2024. jún. 10. 00:10
 5/26 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom mikor jött a felismerés, valahol mindig is tudtam. Szerintem még a könyv és hasonlók is olyanok, hogy hacsak nem leszel nagyon ismert író, akkor igazán maradandót nem fogsz alkotni.
2024. jún. 10. 00:52
 6/26 anonim ***** válasza:
89%
A híres embert is elfelejtik 3 nap után. Ahhoz valami nagyon nagy tehetség kell lennie hogy évtizedekig/évszázadokig fennmaradjon a neve.
2024. jún. 10. 05:09
 7/26 anonim ***** válasza:
89%

"Vajon hány évesen jön el a felismerés, az emberben, arról, hogy senki se fogja ismerni a világon a rokonokon és pár emberen kívül?"

Ezért nem érdemes senkinek megfelelni, mások elképzelései szerint élni az életed mert úgyis magasról szarnak a fejedre, mindenki a saját kis pecsenyéjét sütögeti, élni viszont neked kell, ők nem tehetik meg helyetted!

De ehhez pár évtizednek el kell telni hogy tapasztalati úton megérlelődjön benned.

2024. jún. 10. 05:12
 8/26 anonim ***** válasza:
92%

Miért volna fontos, hogy sokan emlékezzenek rám?

Az én temetésemen valszeg az a maradék családtag lesz ott, aki még megvan/lesz, és el tud jönni, de ha 80 évesen patkolok el, akkor bizony észre se fogják venni. Ott fogok belerohadni az ágyba/padlóba, ahol meghalok. Ha otthon halok meg.

2024. jún. 10. 05:20
 9/26 anonim ***** válasza:
72%

Ha 1 éved maradna hátra az életedből mennyire érdekelne mások véleménye?

Mit tennél olyankor? Hogyan élnél?

Egy kis motivációs film:

[link]

2024. jún. 10. 05:26
 10/26 anonim ***** válasza:
95%
Nekem van egy alapbetegségem, így már 15 évesen lejött ez a téma.
2024. jún. 10. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!