Írtatok màr megbocsàtó,elengedő levelet valakinek úgy hogy nem küldtétek el?
Mikor az utolsó kapcsolatom véget ért,mert elhagytak, akkor az exemnek egy több oldalas levélben megírtam a jó dolgokat is és kiírtam magamból a rosszat és a dühöngést is.
Utána egy gyertya lángjában elégettem és szétszórtam a hamvakat egy parkban. Részemről ezzel véget ért és lezártam az egészet !
Egyszer én is írtam, és nagyon jó érzés volt azt mind kiadni magamból. Gimis legjobb barátnőmnek "szólt", valahol a megbocsájtó-elengedő levél közt volt a "műfaja". Összevesztünk, amit végül nem tudtunk kellően jól megbeszélni (én a saját hibáimért elnézést kértem, amit ő nem tudott megtenni felém, aztán még ő tiltott le pár napra). Így bennem maradt 1-2 dolog, amit végül ilyen módon intéztem el.
Megírtam, aztán a WC csésze felett elégettem. Szabályosan megkönnyebbültem utána.
Elengedtem minden téren ,így,ahogy írtam. Igaz,hogy nagyon durván elhordtam mindennek,de leírva.
Nekem megkönnyebbülés volt :) Semleges már, régóta az egész emléke.
Sajnálom, kérdező. Annyira elszomorító, hogy ilyen gyakori a kapcsolatok megszakítása, ahelyett, hogy a két fél próbálná megbeszélni a dolgot... :/
(#3 voltam)
7-es ha azt a verziot olvasna el amibe a duhunkkel egyutt mindent kipakolunk,valoszinuleg menekulne.
8-as igen,nagyon sajnalatos.Ezek szerint ennyit er egy kapcsolat mint egy eldobhato zsebkendo.Egyszer beszeltunk rola az nem volt teljes meg a sajat lakasaba hivott konfliktust tisztazni.Aztan ismetlodtek dolgok es mikor mondtam szamomra nem volt teljes a tisztazas meg volt ami nem volt elfogadhato a felteteleibol es mondtam az en igenyeimet es erzeseimet is figyelembe lehetne venni inkabb megszakitotta.
Ez a level iras tenyleg mukodik!
Fogok irni meg egyet az elsoben sok volt a duh es meg nem tudtam megbocsatani,ami lehet nem is fog menni tokeletesen.Meg egyszer vagy ahanyszor szukseges kiirom magambol ami sertett,fajt,rosszul erintett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!