Ezek milyen emberek?
Figyelt kérdés
Ha jo nekik,tele vannak programokkal,mozgasbsn vannak.Nem igazan tesznek bele a kapcsolatba.Pl.motoros tarsasaggal tengerre ment a no es akkor elolvasta az uzenetet azokban a napokban de mikir online volt nem irt,nem valaszolt.Kulfoldon dolgozik de szinte ket hetet se dolgozik havonta nem idos apolassal foglalkozik.Fix munkaideje van,jo fizetese,jobbnal jobb helyekre mennek.Es megis ha ott van depresszios,az elet ertelmerol beszel,meg hasonlokrol.Multkor mikir itthon volt a hasara csapott hogy menjunk el masnap kirandulni nekem meg frizernel volt idopontom es nem akartam lemondani es litaniakat magyarazgatott nekem,manipulalt hogy nekem nem fontos hogy elmenjunk.Meg ő nem birja ezt elore eltervezni hanem ahogy kijon neki.Hat...van akikkel tud tervezni ez azt jelenti nem is akar.Van ferje,gyerekuk nincs kozos,a ferjenek van ket nagy fia,rengeteg fele mennek kulfoldon,belfoldon,mas kontinensre.Motoros talalkozokra jarnak,rokonokhoz,stb.Elhiszem hogy valakinek rossz kulfoldon dolgozni..de...o szuk ket hetet dolgozik utana 2-3hetet itthon van.Jol meg van fizetve,tele van programokkal.Akkor mit szoljak en?Nincs kapcsolatom,van nehany mondjuk ugy barat az eletemben.Ha szeretnek valamit csinalni vagy utazni hanyszor van hogy egyedul kell neki vagnom.A tetejebe neha meg az se jon ossze akartam ket kirandulast az egyikre nincs hely,a masikra meg nehez osszehozni a csatlakozast.Nem mondom hogy mindig mindegy,neha faj is,neha mindegy,neha jol erzem magam a boromben igy.Es megsem vagok le akkora rinyalast az elet ertelmerol.Jo par honapja egy kozeli baratno,akivel sok idot toltottunk megszakitotta velem a kapcsolatot nezetelteresek utan.Nagyot csalodtam,bizalom tores van bennem es megis megyek tovabb.Az anyammal nem jo a kapcsolatom.Es ez a " baratno" is aki megszakitotta a kapcsolatot detto ez volt ez lett a kapcsolat vege.Ha neki rossz volt depresszios,ongyilkos gondolatok,mi az elet ertelme.Ha volt programja,jobb volt neki a boreben igergetett,odazta a talalkat...Kinek kellenek ilyen emberek?Csak huznak egyet a masik hangulatan2024. jún. 25. 18:25
1/4 anonim válasza:
Helyesírás és tagolás.
Nem értem az egész lényeget, írd le normálisan !
2/4 anonim válasza:
Külföldön mindenki elanyátlanodik valahogy. Senkije nincs kint csak a kollegák szomszedok ilyenek de semmi kötelék lelkitars semmi, mindenkit megcsap a magány depi.
3/4 A kérdező kommentje:
2-es igen azt ertem,de o kb.10 napot van ott.Ha viszont barat valaki nem csak akkor keres jobban,meg gyakran hetente.Utana itthon meg maskent.Es olyankor nem tud egy napot raszanni,megszervezni hogy talalkozzunk.Nem elunk egy varosban itthon de gyakran jon erre ha nagyon akarna tudnank talalkozni.Nem csak ugy hogy ma eldonti holnap meg menjunk kirandulni aki igazan akar valamit tud tervezni velunk
2024. jún. 25. 18:48
4/4 A kérdező kommentje:
Meg akkor ha nem irok annyit mikor o irkalos fazisban van.Akkor jon a kerdes dolgozol? Irj valamit magadrol?
2024. jún. 25. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!