Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudok már túllépni...

Miért nem tudok már túllépni ezen?

Figyelt kérdés

Pár nappal ezelőtt történt hogy a városban a térnél a központban ( tele van térfigyelő kamerákkal gondolom én) ment előttem egy kb 18 éves srác, sajnos ittas voltam 1 üveg Sopronival, meg amúgy pont olyan kedvem volt aznap, ezért elkezdtem a srác felé ököllel ütögetni, volt bennem egy olyan is hogy na akkor nézzék az emberek hogy a srácot ijesztgetem, emlékezetem szerint nem ütöttem meg a srácot (aminek nagyon örülök hiszen utólag megbántam és tényleg nem akarok neki ártani) a srác lehet hogy észre sem vette.

Megbántam hogy ilyen gyökér módon viselkedtem nem vagyok balhés ember.

Most nem tudom hogy ez valami paranoiás gondolkodás hogy félek attól hogy mi van ha megütöttem mégis , de ugyanakkor emlékezetem szerint nem ütöttem meg. Menjek ezzel pszichológushoz hogy túl tegyem magam?

29 F

2024. jún. 25. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1 üveg sörtől ennyire berúgtál? :))

Amúgy nem tudsz mást tenni, mint hogy többször nem viselkedsz így.

2024. jún. 25. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:
46%

Passz. Én tuti leverném, aki felém így viselkedne.

De valószínűleg a piától keménynek érezted magad. :D

2024. jún. 25. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Te légy szíves, többé ne igyál.
2024. jún. 25. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az előző kérdésedben azt írtad, hogy cigány volt. Biztos emlékeznél rá, ha történt valami, mert nem az a meghunyászkodó típusú emberek. És köztük megvan az összetartás, hogy utána tíz késes ismerős ugrik neked. A magyarok a fejüket is elfordítják, ha valaki bajban van, nehogy be kelljen avatkozni és részese lenni.
2024. jún. 25. 17:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Emiatt nem kell rögtön pszichológushoz menni, azonban, ha egy sör ennyire "megvisel", érdemes lenne inkább kerülni az alkoholt.

Ez, a mostani rágódás, valószínűleg elég ahhoz, hogy többet ilyent ne csinálj.

2024. jún. 26. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!