Valakinek sikerült már túllépni a sémakémia által vezérelt választásain? Racionálisan párt választani? Jó ez?
Szerencsere (vagy hat remelem tenyleg), mar az elejen kiderulhet. Terapia es tudatossag kell.
Utolag ugyis csak az derul ki, hogy persze hogy semavezerelt volt. Ugyanaz, a nyolcvanhatodik fele pepita verzioban. 4-es, nem tudom, erted-e a fogalmakat, a sematerapia szohasznalatarol van szo a kerdesben.
Ha racionálisan választasz azzal szerintem az a baj, hogy nincs kedved küzdeni érte. Tökmindegy hogy hogy kalkulálsz, nehézségek, problémák, viták mindig lesznek, csinálj bármit is. De ha nem vagy úgy istenigazából szerelmes, akkor ezek a problémák hatványozottan érződnek majd.
Ha szereted a párod, akkor könnyebb elfogadnod ha valami zavar benne, és türelmesebben tudod kommunikálni felé hogy mi a baj, ha meg a párodat zavarja valami benned, akkor könnyebb kompromisszumot kötni. Ha valakivel csak azért jössz össze hogy elkerüld az ilyesmit, akkor csak még jobban frusztrál, hogy mi az, hogy még veled is csak a gond van? Vagy mi az, hogy még melletted sem érzem, hogy úgy vagyok jó, ahogy vagyok? Hát nem azért választottalak pont téged?
(ez persze nem vonatkozik arra ha valaki kifejezetten erőszakos/bántalmazó emberekhez vonzódik; ebben az esetben nyilván jobb ha teljesen másfajta emberek között keresgél!!)
"Sémakémia"
Ez valami új incel okosság?
7
Nem.
8
Szamodra. Amugy pszichologia, nem lifecoach.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!