Ha kevés a munka a munkahelyeden, nem szégyelled, hogy
alig csinálsz valamit?
Figyelt kérdés
A vitát megelőzően: A kérdés értelemszerűen azokhoz szól, akiknek nem tölti ki a munka a munkaidejüket.
Nálunk általában szakaszosan van ez. Sokszor hetekig nem győzöm egyedül, hiába dolgozom végig a 8 órát, nem végzek nap végére.
Ez az időszak lement. Most egy hete hatalmas pangás van. Alig csinálok valamit. Egyedül vagyok, senki se látja, de zavar, hogy ennyire haszontalanul mennek el a napok.
Persze ha majd jön ismét egy dömping, akkor valószínűleg visszasírom.
Az én melóhelyem is ilyen, egyszer sok a munka, egyszer kevés.
Da haszontalannak sosem éreztem magam, csak baromi unalmas, mikor úgy kell csinálmi, mintha munka lenne.
2024. jún. 25. 13:14
12/19 Metionin válasza:
Én szerencsére otthonról csinálom, így teljes lelki nyugalommal rakok be egy mosást vagy végzek el valami házimunkát ha épp bejön egy üres óra. De vannak hetek, amikor pisilni is alig tudok felállni. Mivel a zsúfolt időszakban is minden kész van időre, egyáltalán nem szégyellem, hogy a csendes időszakokban meg fel merek állni és csinálok valami hasznosat.
2024. jún. 25. 14:26
13/19 anonim válasza:
Nem, mert látom, hogy más sem teper igazán.
2024. jún. 25. 19:20
14/19 anonim válasza:
Nálam is ez van, és kicsivel több mint 1 hónapja vagyok itt, de már nagyon zavaró. Egész nap ha 2-3 számlát kiállítok, a többi időben meg netezek, vagy valami kis haszontalan feladatot végzek aminek egyébként sincs semmi értelme. Már azon gondolkodtam, hogy keresek egy másik helyet. Sajnos mi 4-en vagyunk az irodában, így nem opció, hogy akár könyvet hozzak be, a netezés meg egy idő után már unalmas.
2024. jún. 26. 10:11
15/19 anonim válasza:
14 - ha ellátod a feladatodat, az elég. A többiek állandóan le vannak terhelve?
2024. jún. 26. 10:21
16/19 anonim válasza:
"Egyedül vagyok, senki se látja, de zavar, hogy ennyire haszontalanul mennek el a napok."
Használd ki az időt olvasásra, tanulásra vagy amire akarod, vagy bármire, amire majd akkor nem lesz időd, amikor több mint nyolc órára való munka lesz.
2024. jún. 26. 10:43
17/19 anonim válasza:
15-ös, a többiek se szakadnak meg, az az egy aki meg igen, az nem ad ki a kezéből semmit.
2024. jún. 26. 11:08
18/19 anonim válasza:
17 - Hadd csinálja, ha élvezi, és esetleg azt hiszi, hogy ettől jó lesz neki.
2024. jún. 26. 13:15
19/19 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, szerencsem volt mert egy masik cegnel volt egy kis tavmunka, aztan azt tudtam csinalni a melohelyemen, dupla órabérem volt:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!