Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez ha beveszem a...

Miért van ez ha beveszem a Xanaxot?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 4 éve kezelnek D4120 kevert szorongásos és depressziós zavar miatt.

Reggel:1 Sertadepi 50mg

Este:1 Xanax 0,25mg

Nos a sertadepi egy nagyon klassz jó gyógyszer. Azonban a Xanaxot ha beveszem egész éjjel rosszakat álmodok össze vissza...

Próbáltam már hogy 1 hétig nem vettem be Xanaxot csak a sertadepit és tök jól aludtam, nem voltak rossz álmaim.

Ha Xanaxot be veszem éjjel még beszélek is magamba ezt olyan mondta akivel együtt élek meg a nyalam is elfolyik ..

2024. jún. 23. 06:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezek pszichoszomatikus szerek. A xanaxtol lettek már öngyilkosak is agressziot is okozhat a mellékhatása.

Összezavarod az idegrendszered

2024. jún. 23. 06:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Viszont a Sertadepitől (azaz antidepresszáns) attól semmi bajom sőt oldja a feszültséget jó hangulatot ad
2024. jún. 23. 07:11
 3/7 anonim válasza:
Kellene konzultálni a pszichiáterrel a tünetekről és a Xanax elhagyásának lehetőségéről.
2024. jún. 23. 07:53
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Velem ugyanez volt. Én leálltam minden szintetikus kábszerrel (Xanax, Frontin, Rivotril, Atarax, Tiapridal felváltva, mikor mit írtak fel) és áttértem a jó öreg természetes gyógynövényre (ha érted...).

Azóta megszűnt a depresszióm, álmatlanságom, étvágytalanságom, hangulatingadozások, pánikrohamom, szorongásom és végre boldog vagyok!

A bogyóktól nem felszabadult lettem, csak tompa. Nem tudtam számolni se (matematikusféle vagyok) csak folyott a nyálam mint egy zombinak és konkrétan a családom halálát is közölhették volna velem, fapofával hallgattam volna, annyira le voltam zsibbadva. Azóta szerencsére talpra tudtam állni, rehabon lehoztak minden bogyóról és cigizni is már csak lazításból szoktam (mint másnak egy sör meló után) mivel egy idő után egyre kisebb és kisebb adag is elég lett hogy emberek közé merjek menni, amíg el nem értem a 0-t.

Szóval ne add fel bro, mindig van kiút, pedig rólam is lemondott mindenki.

2024. jún. 23. 08:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezektől a szerektől szexre meg érzésekre nem vagy képes csupán. Az nem számit? Van ezek nélkül értelme az életnek szerinted?
2024. jún. 23. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:

A xanax sok embernek gondot okoz

Én régóta rá vagyok szokva mert altat de elég durva mellékhatásai vannak

A covid miatti sokkal együtt nagyon durva más állapotba kerültem

Nagyon durva agresszív magatartást okozott

Viszont antidepit még nem tudtam elkezdeni szedni

2024. jún. 23. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert ezek sajnos ilyen gyógyszerek.Paradox hatás,álmatlanság,téveszmék,akármi...Én frontinnal voltam így,de letettem.És azóta lényegesen kevesebb pánikrohamom van,hát érdekes,pedig többek között emiatt kezdtem el szedni.
2024. jún. 24. 04:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!