Rendszertelenül 4mg Xanaxot ettem naponta 3 évig. Abbahagyta és 2 naponta halál tünetek vannak, mellkasi szorítás, hányás, hasmenés, ha beveszek 0.125mg-ot akkor elmúlik. Mikor tudom elhagyni teljesen? Mit tegyek?
Na akkor még1x, tehát:
Nem napi szinten szedtem.
Hanem hetente 2-3-4 alkalommal. Nem minden nap. 3 éven át.
1mg tablettából az 3-4db.
1 hónapja hagytam abba.
Teljesen leraktam. 4 nap után jött egy nagyon komoly rosszullét.
180/100 vérnyomás 100 pulzus
hányás, hasmenés
iszonyatos mellkasi görcs
Ekkor bevettem 0.25mg-ot és elmúlt.
Azóta mindig úgy van, h 2 naponta kb. 48-50-55 óránként, jön a rosszullét. Kezdődik enyhe mellkasi görccsel, hasmenéssel.
Ekkor beveszek 0.125mg-ot azaz egy fél 0.25mg-osat és jól leszek 30 percen belül és nem is leszek rosszul kb. 2 napig.
Tehát ez lett az adagom 2 naponta 0.125mg.
Kar rugózni rajta, h vérszerum szint kiürüles rövidebb idő jóval stb. Ez van.
De a 0.125mg is el akarom hagyni. Teljesen.
Azért zavar, mert amikor nagy előadást kell tartanom, ami kb. havonta 2x van, hogy nagy létszámnak tartok előadást, akkor fel kell emelném 3x0.2mg-ra, úgy, h előtte este majd aznap előtte és félidőben is, így 3x0.2.
Teljesen le kell állni.
Proli vagy?
1mg az 1db 1mg-os kapszula, tehát egy db.
Az, h te nem tudsz se írni, se szöveg értelmezni a te bajod.
Nincs ilyen sem, h 0.25 lenne egy egységes. Mivel mindenkire másképp hat, egyéni genetikai és súly stb függően.
🤣🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!