Szerintetek, mit tudok ilyen esetben csinálni?
Esetleg beszélj az állatorvossal, hogy a legközelebbi oltáskor beszéljen apáddal a kutya helyes etetéséről. Hátha rá hallgat.
Vagy próbáld megbeszélni vele, hogy innentől szeretnéd csak te etetni a kutyát, neki ne legyen rá gondja.
Hát sajnos semmit...
Én a nagyszüleimmel voltam így, 5 éven keresztül etették mindennel a kutyáimat (szomszédok vagyunk) de konkrétan még a megszáradt süteményt is odaadták neki. 5 év könyörgés után egyszer csak betelt a pohár és mikor rajtakaptam őket üvöltve kirohantam az udvarra, onnan meg át hozzájuk. A fél falu minket hallgathatott, de már nem etetik a kutyákat :D
Nem akartam tiszteletlen lenni, 5 éven keresztül minimúm havi egyszer szépen elmagyaráztam, h miért is nem jó ha etetik őket. Nem sikerült felfogniuk, így drasztikusabb módszerhez nyúltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!