Mit lehet csinálni ebben az esetben?
Dobd ki a kukába és ne hagyd legközelebb kövekkel játszani!!!
Nagyon veszélyes: ha lenyeli, bélelzáródást okozhat, amit sokszor csak komoly műtéttel lehet megszüntetni...illetve a fogait nagyban koptatja.
"Stella (a kutyánk) kint az utcán nagyon összebarátkozott egy kővel, és állandó jelleggel magával cipeli az egész lakásban"
Most cipeli, vagy sem??
Te vitted fel az utcáról a lakásba?
Egyszerűen játékot adj neki, vagy botot rágcsálni...ne követ
Labdája van.
Annyi a teljes sztori, hogy levittem az utcára sétálni. Ott talált egy követ, nagyon megtetszett neki, és a séta folyamán végig a szájában vitte. Gondoltam akkor hozza fel, végül is ártani nem árt, és jobb mint ha a falat rágná (azt szokta itt fent).
Botokat már félve adok neki, mert azokat nem csak rágja, hanem meg is eszi. Időnként pedig kihányja, szóval mostmár eltiltottam a botoktól.
Nagy a kő, szóval úgy cipeli a szájában, hogy csak a fele van benne a szájában, a másik fele meg kilóg.
De sokszor csak játszik vele. Ráugrik a két lábával, és arrébb pöcköli. Csak néha bepöcköli valami alá, és akkor ugat, hogy vegyem ki neki, mert magától nem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!