Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan dönthetnék?

Hogyan dönthetnék?

Figyelt kérdés

10éve elköltöztem otthonról, a szüleim ugye kezdenek idösödni, apukám bekerült kórházba , mostmár haza engedték, ezert gondolkozom ,hogy veszek törlesztésre egy autót, hogy könnyebben haza tudjak jutni, mert eddig telekocsival és vonattal utaztam, és apa jött elém mindig autóval, de most nem tud vezetni a betegsége miatt és ezért gondoltam egy saját autóra, van jogsim csak gyakorlatom nincs :/

A másik ,hogy bajban vagyok a figyelemmel és a koncentrációval!

Ezen tudnék valahogy javítani?

Figyelmetlen is vagyok és félek, hogy bajt csinálok ez miatt az utakon :(

És ez miatt vagyok döntés képtelen!

2024. jún. 22. 09:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jól van, én megpróbáltam segíteni. Te is aranyos lánynak tűnsz azért ajánlottam fel. :)

Egyébként azt írod apukádnak is van autója. Miért nem kéred azt el, hogy menj vele néhány kört?

2024. jún. 22. 12:31
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen apának van autója, 350km-re élünk egymástól, meg most beteg lett és nem terhelném ezzel, csak ugye így nehezebb a haza járás, mert apa jött ki elém autóval, meg ha lenne saját kocsim nem kellene függnöm senkitől, akkor mennék amikor akarok!
2024. jún. 22. 15:43
 13/14 anonim ***** válasza:
akkor mi lenne, ha apukád oda adná kölcsön az autóját addig amig beteg és te gyakorolnál vele, biztosan oda adná, hogy tudja, hogy akkor könnyebben haza tudsz menni nem?
2024. jún. 22. 16:26
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem kérném el és nem venném el a szüleim kocsiját, mert bármi bajt csinálnék akkor még rosszabb lenne a helyzet!

Megoldom itt Pesten és majd remélem örülnek ,hogy így fogom megoldani a haza járást ,mindenkinek könnyebb lesz!

2024. jún. 23. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!