Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan dönthetnék?

Hogyan dönthetnék?

Figyelt kérdés

10éve elköltöztem otthonról, a szüleim ugye kezdenek idösödni, apukám bekerült kórházba , mostmár haza engedték, ezert gondolkozom ,hogy veszek törlesztésre egy autót, hogy könnyebben haza tudjak jutni, mert eddig telekocsival és vonattal utaztam, és apa jött elém mindig autóval, de most nem tud vezetni a betegsége miatt és ezért gondoltam egy saját autóra, van jogsim csak gyakorlatom nincs :/

A másik ,hogy bajban vagyok a figyelemmel és a koncentrációval!

Ezen tudnék valahogy javítani?

Figyelmetlen is vagyok és félek, hogy bajt csinálok ez miatt az utakon :(

És ez miatt vagyok döntés képtelen!

2024. jún. 22. 09:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
keress egy magabiztos barátot aki támogat abban hogy melletted ül és megbizol benne, magabiztosságod embelkedik, azáltal, hogy pozitiv visszacsatolást kapsz mástól. Ha nincs akkor növelned kell saját magadnak, hogy minden alkalommal elcsiped ezeket a gondolatok és kicseréled
2024. jún. 22. 09:20
 2/14 anonim ***** válasza:
a másik felejtsd el ezeket az önkorlátozó mondatokat amiket elültettek a fejedben, hemzsegnek az irásodban a negativ szavak önmagadról, ezektől mind mind meg kell szabadulni, hogy sikeres, és boldog emberré válj, hajrá! több önbizalmat!
2024. jún. 22. 09:22
 3/14 A kérdező kommentje:

Hálásan köszönöm a biztató szavakat!!!

Úgy gondoltam ,hogy veszek pár órát ,hogy minél jobban vissza tudjak térni a gyakorlatba!

2024. jún. 22. 09:31
 4/14 anonim ***** válasza:
szuper, örülök neki, amint megvan a magabiztosságod menni fog, hagy higgyél benne, és higgyél magadban, hogy képes vagy rá, a cél lebegjen a szemed előtt, és a negativ gondolatokat pedig dobáld ki a fejedből, ezek nem a te gondolataid! hajrá!!
2024. jún. 22. 09:35
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!🙏❤️❤️
2024. jún. 22. 09:36
 6/14 anonim ***** válasza:
Vegyél pár vezetésórát, aztán meg egy autót
2024. jún. 22. 09:49
 7/14 anonim ***** válasza:
Csak így null km-esen ne indulj el az ország másik felére. Elötte gyakorolj. Sokat! Eleinte valahol olyan helyen, ahol mást nem veszélyeztetsz.
2024. jún. 22. 09:58
 8/14 A kérdező kommentje:

Áhhh nem ,azért is gondoltam ,hogy elötte veszek pár órát, mert nem szeretnék bajt okozni senkinek!!!

Meg sokat gyakorlom majd az elméleti részt is!

2024. jún. 22. 10:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Merre felé laksz? Nekem van egy régi autóm Győrben amit alig használok. Kölcsön adom, tudsz vele gyakorolni, az se baj baj ha össze töröd, mert már úgy is csak a bontóba lesz leadva szeptemberben.
2024. jún. 22. 11:03
 10/14 A kérdező kommentje:
Én Budapesten élek, aranyos vagy köszönöm a felajánlást, de inkább keresek egy oktatót ,mert nem szeretném azert összetörni sem a kocsit sem magamat :)
2024. jún. 22. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!